May 9, 2011

THERE'S NO MORE YOU IN ME




K,hari ni birthday kau. Kau mesti teruja gilakan sebab dah 19 tahun,syukur alhamdullilah kau diberi lagi peluang untuk hidup. Semoga panjang umur ya? Aku memang dah lama berniat takkan wish birthday kau sampai waktu yang sesuai baru aku wish. K,bukan kau sorang tapi semua orang yang aku sayang aku akan buat macam tu. Kononnya apa? Kononnya omel omel. Aku pun tak prepare apa yang menarik untuk birthday kau sebab aku ni jenis orang yang membosankan. So,aku capai diari lebleb dengan pensel. Diari ni memang paling aku sayang sebab aku gunakan diari ni untuk tulis apa yang penting dari aku form 4 sampai sekarang. Lamakan? Memang lama,sebab tu aku sayang. K,sambung balik. Aku pun start sketch apa entah,aku sendiri tak tahu. Main tulis lepas tu boldkan,memang apa yang ada dalam fikiran aku curahkan je dekat diari tu. Aku set webcam,snap snap snap. Serius,gambar memang banyak tapi aku termenung sekejap. Takkan aku nak upload semua gambar ni,yela aku bukan gf kau pun nak over over benda macam ni. Yer dak? So,aku jadikan page. Edit tone,pamparammmmm! Hasilnya,aku sangat suka.


Aku terus upload dekat wall,aku ingat kau orang pertama yang akan like. Yela,dah gambar ni memang khas untuk kau tapi entah siapa yang like dulu. Alahai,tak kisah ah. Aku ingat kau tak perasan,selepas sejam baru kau like lepas tu kau comment lepas tu kau tag. K,senyum memang melebar masa ni. Masa comment dengan kau dekat gambar ni memang ego aku kalah KLCC. Kenapa? Entah. Aku main taip je apa aku rasa sampai bila aku baca balik aku rasa macam geli. Ya,geli tahu geli? Nak buat macam mana,dah tertaip. Aku buat bodoh je walaupun masa tu rasa macam mata ni dah nak hujan. Awh,tahan Ell tahan. Lepas tu aku saja dengar lagu dekat Youtube sambil download video. Aku boleh terdengar pula lagu Wedding Dress,lagu memang best dan sangat umph dengan situasi aku. Aku copy link,post dekat status. Kau like juga,siap comment apa entah. Aku layankan lagi tapi dengan ego yang tebal k?


Masa otp dengan kau tadi,aku rasa aku perempuan paling sial tengah bercakap dengan lelaki yang heartless/konon cool/ego. K,memang sakit hati tapi aku tahan dan tahan. Aku rasa kalau aku ada depan kau masa otp tadi memang pisau rambo betul betul terpacak dekat dada kau. Aku serius k? Aku cakap sikit,kau tempik. Aku tak bercakap pun kena tempik juga. Siapa tak sakit hati,yer dak? Mungkin kau tak nak bagi muka dekat aku malam ni,takpa ah aku chill je. Kau dah banyak bagi myka dekat aku sampai aku pun dah naik lemak,perangai pun makin mengada ngada dengan ego makin tebal. Aku memang macam tu,kau nak tukar aku jadi apa lagi? Ya,memang aku 24 jam ada rasa jeles. Jeles sebab sayang,bodoh! Kalau aku tak sayang takdanya aku nak buang masa 24 jam nak jeles dengan kau. Faham? Memang malam ni aku tak diberi peluang langsung nak mempertahankan diri aku dan aku rasa aku tak patut pun pertahankan diri aku sebab kau tetap macam tu.



Hal pun dah lepas,nak ungkit balik memang sakit. Siapa yang sakit? Aku,ya aku bukan kau. Untuk pengetahuan kau,kalau kau yang tak mulakan memang kita takkan jadi macam ni. Betulkan apa aku cakap? Kalau kau nak tunggu dia,k just go then. Aku pun tak halang kau tapi jangan nak ada cubaan nak flirt aku. Aku tak marah cuma aku dah penat nak tanggung sakit,kau takda dekat tempat aku so kau tak tahu apa yang aku rasa. Aku pun tak minta kau ada dekat tempat aku tapi cuba ada rasa perikemanusiaan sikit k? Aku malas nak cakap banyak malam tadi sebab aku cakap kau tempik,aku fed up. Aku diam,aku menangis. K,masing masing dah lepaskan masing masing. No hard feeling,lantak kau ah nak buat apa lepas ni memang aku takkan ambil tahu langsung. Kalau perlu kau remove aku dari Facebook kau,k go on. Aku tak kisah dan untuk pengetahuan kau segala status aku gambar aku dan update update aku dekat Facebook memang secara rasminya akan aku hide daripada kau. Sorry k? Aku terpaksa sebab kau ada mengungkit pasal like status malam tadi.



K,I'm done with you. There's no more you in me and enjoy your birthday. Aku takda hadiah yang istimewa untuk kau tapi aku rasa ni hadiah yang paling best kau bagi dekat kau k? Goodluck dan jangan cuba contact aku lagi sebab aku dah mula buang segalanya pasal kau. Sakit hati? K,rasakan apa yang aku rasa selama ni. Ni hukum karma namanya. Lastly,jangan mulakan sesuatu permainan kalau takut nak habiskan. Take care,bye.


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.