May 16, 2011

HERO GADIS GADIS





Nahhhhhhhh,hambik kau Ell. Apa ke sial hidup aku asyik kenal dengan lelaki yang ada title 'Hero Gadis Gadis',fuck man! Hari tu sekali dah kena,ni sekali lagi. Demmmm! Serius ah,bila jadi macam ni memang bertalu talu aku sumpah dalam hati. Yela,sakit hati k? Sweetalk punya manis siap bagi high hope blahblahblah lepas tu dannnnnnng hambik kau,hampir semua perempuan kau bagi benda yang sama. Apa kesialnya perangai tu? Aku ingat lagi ayat kau,


AKU KALAU DAH MULA SAYANG ORANG MEMANG SUSAH TAPI KAU PULA BUAT AKU MACAM NI.
APA APA AH,BYE.


K,ni masa aku tak layan dia. Bukan tak layan apa,cuma aku busy gila babi. Tak cukup dengan tu,siap remove aku dari Facebook. Aku pun macam tak busy lagi,start balik hi hi dengan kau apa semua. Aku dengan bodohnya pergi ah add kau balik. Paling boleh ah kan kan kan? Paling best ah aku tengok wall kau,fuhhhh tak nak kalah. Hero Gadis Gadis mesti ah penuh dengan gadis gadis. Yer dak? Aku senyum sinis je baca semua tu,aku stalker? Ya,memang. Apa masalahnya? Aku takkan stalk kalau aku takda rasa apa apa,faham? Kau biasa je,yela Hero Gadis Gadis aku perli sikit mana makan.


Memang sakit hati,tapi kau buta. Kau mana rasa apa aku rasa,yang kau tahu sweetalk,flirting. Alahai,apa kebodohnya aku tak perasan kau sweetalk dengan semua gadis gadiskan? Nahhh,Ell memang bodoh. Dah ah bodoh,sial pula tu hidup sebab kenal lelaki lelaki macam kau ni.



No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.