April 10, 2011

You Don't Understand What I'm Trying To Say



Hi,okay hi lagi. Hi untuk siapa? Ya,untuk kau. Kau yang mana? Kau yang kata 'I hate your blog,bye'. Siapa nama? Tak perlu taip sebab aku tahu kau akan baca apa yang aku akan taip ni.


Ya,aku tahu aku salah sebab hembus kau macam tu je. Kfineeeeeeeee,salah aku. Bukan hari ni aku rasa macam terpinggir je,sebelum ni lagi aku dah sound kau sikit sikit ah pasal kita,kau kata kita okay je. Aku pun rasa okay,dah ah aku pun tak kisah pasal tu. Aku pun tak tahu kenapa malam ni kau tak boleh nak dibawa bergurau,yelaa sebelum sebelum ni aku pernah pula nak serius sangat sangat dengan kau. Kau sendiri pun selalu bergurau dengan aku,aku chill je tapi kenapa malam ni kau mesti buka pasal hati dengan perasaan?


WL: Tiba tiba I hate you,so siapa yang ada masalah? I ke you? Itu pun dah tak boleh fikir ke?
NE: Nak marah I ah? Dah ah. Nak remove,remove. Tak nak remove,dah. Nak tegur,tegur. Tak nak tegur,dah.
WL: :)
NE: Lastly,I hate you.
WL: Okay :)
NE: Tell the truth and I won't get mad like this. Be honest okay? Don't trying to play around with girl's heart. Thats all,bye.
WL: You dah terlalu ramai orang sayangkan? Pergi jela dekat dorang. I ni siapa je bagi you,dah jadi macam ni tahu pula nak marahkan? You fikir perasaan you jela? Perasaan I siapa nak fikir?
NE: Siapa yang ramai sayang I tu? Cerita ah. Masalahnya sekarang,kalau you dah ada gf or other crush just tell me the truth. Takda ah I nak terhegeh hegeh dekat you. Seriously,I never thought you're same as the other guy. I treat you more than friends but I can't make it to another level because of my on and off relationship status.
WL: Sejak bila I ada gf? Sebab default I ni? You ingat dia gf I? Waaaaa.
NE: I cakap kalau,bukan I cakap you dah ada gf.
WL: Memang I mesra dengan semua orang,puas hati? Semua I layan macam tu. NE: Bagus ah kalau you layan semua sama macam tu.


Kau taip je macam tu,lagi sekali aku hujan. Muar memang panas sebab hujan tak turun turun tapi malam ni aku pula yang hujan. Alahai,nak cover memang boleh,dalam hati dah memang sakit gila babi. Rasa ringan je jari nak maki kau tapi makian bukan ah jalan penyelesaian yang terbaik. Takpa,aku sabar lagi walaupun air mata aku deras je ni. Sabar punya sabar,lastly aku post IM walaupun aku tahu kau takkan reply.


'You dah tak payah hide wall you lagi,I bukan nak stalk you pun.
You ada hak nak layan sesiapa saja,and I tak boleh nak marah you blahblahblah.
I malas nak gaduh pasal lelaki,nampak sangat I terdesak.
okay,peace'


Memang takda respon,aku tahu. Sabar lagi,mata dah bengkak sikit,ngantuk memang ngantuk tapi aku tahan lagi mata aku. Aku capai phone,terus text wish selamat malam. Aku ingat kau takkan reply,kau reply tapi text kau masih menyakitkan hati. Takpa,sabar lagi.


NE: Selamat malam dan jaga diri,daaa.
WL: Selamat malam juga dan jaga diri juga. Bye!
NE: You gonna hava a happy life without me right?
WL: Ey,kalau saya takda pun ramai lagi yang sayang awak. I bukan nak perli ke apa,tapi I sendiri nampak you memang ramai orang sayang.
NE: It's all up to you blahblahblah. This is fuckin' serious blahblahblah. There's no other guy blahblahblah. Imy? Yes,I do.


Terus tak reply. Takpa,aku memang sabar.



p/s: HIM HIM HIM HIM,I do miss you :'(


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.