April 14, 2011

MUAH MUAH UNTUK MUD



K,nak cerita ni. Actually,haha. Okay,serius ni. Tak tahu pun hari birthday Abang Mud aku atau nama sebenarnya Mustakim Sunday. Sedapkan? Biasa beroo,baru England Riot. Serius memang aku tak tahu birthday kau hari ni,sorry beroo. Aku tengok budak budak ni macam buat bede je sebab tu aku ingat takda apa apa yang menarik hari ni. Takpa ah,kalau aku dengan budak budak ni tak baling tepung ke telur ke air longkang ke aku dengan budak budak ni sayangkan kau lagi. Aicehceh,ayat paling jiwangwangwang pernah aku bagi tu.


Aku tak ingat mana aku kenal kau,err kejap. Rasa macam dah ingat,aku kenal kau dekat Facebook lama aku. Rasanya ah,was was ah. Takpa,abaikan. Lepas tu kau dah start lepak dengan Auwud dan Lan sebab kau beli DSLR dengan Lan. Tak lama lepas tu kau lepak dengan aku pula. Mula mula memang tak boleh masuk kepala lagi tapi kau punya cara ketawa fuhhhhhhhh malatop! Superb doh,aku suka. Kau sorang je yang boleh ketawa macam tu. Kalau kau buat lawak pun tapi lawak yang kau buat tu tak lawak tapi kau ketawa tapi ketawa kau tu boleh buat aku dengan buda budak ni ketawa sampai nak menangis. Kau bayangkan penangan ketawa kau tu,besar tahu besar?


Lagi satu aku ingat pasal kau ni,kau selalu salah cakap. Dah ah salah cakap lepas tu buat muka bede je,kira macam muka konon takda perasaan. Dah banyak ah perkataan yang kau salah cakap,macam Lacoste jadi Lacot lepas tu Oreo jadi Koreo. Aku kalau nak taip semua,memang boleh je tapi takut kau yang tak tahan mental nanti. Mahu tidak aku kena bunuh dengan kau. Kau dah tua okay? Ingat sikit. Jaga Hana Tajima baik baik,jangan curang.


HAPPY BIRTHDAY MUD
MAY GOD BLESS YOU
HAVE A BLAST BIRTHDAY
MUAH MUAH MUAH



*Aku update blog semata mata nak wish birthday kau ni,bangga tak? Bukan senang nak jadi topik dalam CPJ,untunglerr kau terpilih.


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.