April 13, 2011

HI NEW HATERS!



Apa yang bestnya ada haters ni? Alahai,bodoh bodoh je. Aku tak minta pun nak ada haters,yelaa siapa je nak diri sendiri dibenci. Yer dak? Kes aku ni lain pula,memang aku tak nak pun ada haters tapi ada pula yang tergedik gedik nak mengumpat aku dekat Facebook. Aku memang duduk Muar tapi otak aku bukan otak budak kampung okay? Nak mengumpat,meh depan depan. Baru betul nak mengumpat,aku pun nak tahu apa yang bestnya kau duduk mengumpat pasal aku. Yelaa,sharing is caring kannn?


Tak puas hati pasal status status Facebook aku juga ehh? Aku pun pelik,kalau aku tag nama kau boleh ah kau nak melenting mengumpat mengata mengutuk aku. Yer dak? Ni nama kau sikit pun aku tak petik,lagikan pula nak tag. Apa cerita beroo? Lagi satu hal ah,yang korang tak puas hati pasal status status Facebook aku ni kenapa? Menyusahkan kau ke? Kau takda makanan ke bila baca status status aku ke bf kau lari bila kau baca status status aku? Cer cerita. Jadi manusia biar otak berkembang sikit,jangan duduk dekat tengah bandar tapi otak macam orang asli.


Chill ah beroo,ni Malaysia bukan Las Vegas. Malaysia mengamalkan sistem demokrasi yang membenarkan setiap rakyatnya memberikan pendapat serta pandangan tersendiri. Fahamkan? Dah tu yang sibuk tak puas hati dengan status status aku apahal? Tak payah nak mengumpat aku dekat Facebook,kalau aku buta boleh ah kau nak mengumpat aku belakang belakang. Kalau tak puas hati sangat,wall aku sendiri tak pun IM aku kalau malu nak wall. Jangan jadi pengecut,kbyeeeeeee!



No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.