April 20, 2011

GO DIE BABIES,GO DIE.



Dulu berkawan,sekarang kau sibuk nak berlawan. Kbrahhhh,aku tak kisah pun. Kalau aku dekat pihak kau,memang tak ah aku nak bergaduh pasal status. Lantak ah kau nak terasa ke,kau nak post status perli perli ke. Bak kata kawan kau,masing masing ada hak. Bergaduh maki hamun segala dekat status aku bukan ah cara terbayekkk,chill je ah. Kalau aku tuju status aku untuk kau pun,aku takkan tag nama. Masalah sekarang ni,aku jarang nak tuju status aku dekat seseorang. Maksud aku,status aku lebuh kepada umum. Kalau dah terasa tu diam diam je,tak payah gatal gatal tekan like lepas tu pergi comment bukan bukan.


Sekarang kau dengan kawan kawan kau dah remove aku,jyeah remove aku bukan aku remove okay? Go die,kbye!






No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.