April 11, 2011

FACEBOOK AKU KE FACEBOOK KAU?



Aku pun pelik ah,takda motif kau nak sound sound aku pasal random status yang aku selalu update. Chill ah,nama pun Facebook aku suka hati aku ah nak update status apa. Lain ah kalau aku update status siap tag nama kau,haaa tu kau boleh ah nak melenting sana sini. Ni tak,aku update random status memang umum. Takda nama nama,apahal kau nak terasa? Err,kejap. Aku rasa kau terasa dengan apa yang aku update ehh? Bodohnyewww,kalau terasa tu duduk diam diam je ah tak payah nak melenting. Kalau kau melenting makin nampak kau terasa,booooooooooo.


Serius ah aku nak cerita aku memang tak suka kau daripada dulu lagi. Bukan sebab cemburu ke apa,alahai aku nak cemburu dengan kau atas dasar apa ehh? Kalau muka kau macam Megan Fox boleh ah aku nak cemburu. Kau berbaik ah dengan kawan kawan aku,dengan aku? Oh no no,jangan pernah sesekali nak datang dekat gesek gesek bontot sebab nak ajak aku berkawan. Sorry ah berooo,aku tak tergoda dengan bontot kau yang takda tu. Jangan fikir kau hotzzzz,hotzzzz ke? Kau tak hotzzzz mana pun setakat keluarga pakai branded branded kau boleh ah nak sapu kawan kawan aku,sampai Apek aku pun kau nak sapu ehh? Buto pak hg!


Kau dengan kawan kawan kau dah boleh pergi korek kubur sekarang,sebab apa? Sebab masing masing jahil akidah. Dekat luar pakai shawl konon macam Hana Tajima tapi bergambar untuk Facebook siap nampak bra nampak seluar dalam. Apa ni? Bapak masing masing ada kopiah atas kepala,serius kalau aku jadi bapak kau mesti aku dah bunuh kau. Kalau wallin' mesti ada perkataan 'tetek','puki' dan blahblahblah. Ey,kau taip macam tu kau tak malu ke? Kau pun ada benda tu semua jadi tak payah ah nak malukan diri sendri,err malukan kaum Hawa yang lain juga. Aku pun takda ah baik gila sampai takda buat benda benda macam ni,tapi bab ambil gambar nampak bra nampak seluar dalam tu err sorry ah aku memang ah nak macam tu.


Aku cop kau dengan kawan kawan kau 'depan baik,belakang taik'. Terasa? Kisah pula aku. Blog aku,suka aku ah nak update pasal ah. Booooooo!


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.