April 1, 2011

BRB UNTUK BERAMBUS? CER CERITA




Cerita kau tak nak kalah ehh? Niat dalam hati memang nak berkawan dengan kau sebab tu aku add kau dekat Facebook tapi tapi tapi aku baru tahu kau ni ada darah campuran keling paria. Kenapa ah kau tak bagitahu awal awalkan? Takda terbit niat dalam hati aku ni nak berkawan dengan kau yang dulunya memang pernah bertegur sapa masa zaman kegemilangan Myspace. Aku add kau,aku dapat apa ehh? Pergh,kaw kaw kena maki. Nasib kau maki aku dekat IM,kalau dekat wall kau dah kena gelak dengan kawan kawan aku sebab Bahasa Inggeris kau toptip. Kau graduan TESL ehh? Kau maki aku dekat IM,aku kena baca 3x baru aku faham apa yang cuba kau sampaikan tu. Kau memang cool sampai kalah Coolblog,sumpah!


Aku dah kena maki,kau remove aku. Tak kisah ah,kan? Lagipun akaun Facebook aku macam tak terima orang yang berdarah campur aduk ni,lagi lagi ada kena mengena dengan keling paria. Maaf ah keling keling dekat Malaysia,aku terpaksa gunakan korang semua nak dijadikan contoh dalam entri aku hari ni. Nanti ada masa aku belanja capati sorang satu,cukupkan? Bersyukur. Ey,aku belum selesai dengan kau ni. Lepas kau remove aku,kau inbox Kiki. Kau kata kau dengan Danial kawan blahblahblah,Danial yang merepek blahblahblah dan kau dah ada Raja blahblahblah. Paling best kau siap taip,kau nak remove Danial blahblahblah. Tak kisah ah,kan? Kau punya pasal ah kau nak remove Danial ke nak simpan Danial dalam seluar dalam kau ke,kisah? Langsung tak.


Aku dengan Kiki pun macam malas ah nak ambil kisah pasal kau ni,memang tak ambi kisah pun. Cerita punya cerita,Bubu dengan Danial pun tengah panas hati dengan kau. Cerita punya cerita lagi,rupanya pasal Danial kena hembus dengan bf kau nama Raja tu. Bf kau kerabat mana ehh? Kenapa muka dia macam orang takda telur? Err maksud aku telur yang bawah tu. Okay,sambung balik. Kau ingat Danial menggigil lutut ke kena hembus dengan Raja? Alahai,Danial nak takut pun macam takda point nak takut dengan Raja. Sebab apa? Sebab bukan Danial yang terhegeh hegeh dekat kau,kau yang dah ada Raja tersayang ni yang terhegeh hegeh tergedik gedik dekat Danial. Kekurangan kemaluan ke? Kau kata kau tak terhegeh hegeh dekat Danial,tak payah tipu orang yang celik ni. Bukti bersepah sepah walaupun aku terpaksa korbankan IQ aku untuk baca segala penulisan kau dalam Bahasa Inggeris yang macam err tu.


Kau tak fikir ke Danial tu baik gila,siap buat vlog untuk kau. Kau pun bodoh siap print screen,post dekat wall,biar kawan kawan kau tahu yang kau pernah terhegeh hegeh dekat Danial walaupun dah ada Raja. Tengok! Nampak tak permainan kau? Nak jerat orang tapi diri sendiri yang terjerat. Kau pun comment comment ah dekat print screen tu,kau kata Danial tukang canang cerita sebab Danial nak tutup kesalahan sendiri. Habis kau tak nak tutup kesalahan kau sendiri ke? Kesalahan apa? Lagu I Fell In Love With The DJ tu,apa cerita beroo? Ayat jiwang mambang kau dalam blog,cer cerita beroo. Kau ni sesuai masuk Raja Lawak ah,cuba try test pergi ujibakat tahun depan okay? Kau belit punya belit cerita,sampai diri kau pun dah nak terbelit. Tu yang keluar perkataan perkataan baru macam brb (berambus) dan weeding.


Paling best sekali kau siap cerita aku dengan Kiki nak rosakkan hubungan kau dengan Raja. Alahai,Raja je pun bukannya Gambit Saifullah. Sekarang ni bukan aku dengan Kiki yang nak rosakkan hubungan kau tapi diri kau sendiri yang rosakkan hubungan kau dengan Raja. Raja tu bodoh sebab tu senang senang kau tipu dia ehh? Atotototot,kesian Raja terima nasib semalang ni. Kau dah boleh berhenti sambung cerita keling paria kau tu sebab masing masing dah naik meluat tengok muka kau yang ala ala nigga dengan perangai bajet bajet hotsentap sampai Danial nak terhegeh hegeh dekat kau. Alahai,kau siapa sebenarnya? Megan Fox ke? Sekarang kau dah boleh tutup mulut,ambil clorox sental lutut kau okay? Naik mual aku tengok. Aku pun banyak benda lain nak baca daripada baca blog kau yang Bahasa Inggeris toptip gila. Kau dah boleh berambus!






No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.