April 25, 2011

ALL MY BESTFRIENDS ARE METALHEADS




'Metalheads' tak bermaksud layan lagu lagu metal. 'Metalheads' bagi aku jenis yang boleh masuk kepala,boleh nak ketawa sama sama lepas tu dah puas ketawa boleh pula nak menangis sama sama. K,ni aku punya maksud tersendiri bagi 'metalheads'. Jangan nak bangkitkan isu pasal ni k? Aku mencik!


Tipu ah kalau korang kata hidup korang takda kawan,tipu tipu tipu! Orang gila pun sekarang ni dah pandai cari kawan,yer dak? K,aku memang ramai kawan. Hell yeah bak kata lagu Like A G6 tapi ah memang kenyataan aku memang suka sangat sangat sangat berkawan nak buat macam manakan? Tapi,makin ramai kawan makin ramai lawan. K,ni yang aku tak suka! Serius,tak tipu.


Kalau aku ramai kawan,mesti ah aku ramai kawan baik. Kan? Jyeah,memang ada kawan baik. Siapa rasa kawan baik aku,korang dah boleh senyum sekarang ni. Tak dinafikan kawan baik aku boleh dikatakan kesemuanya 'metalheads'. Macam aku kata tadi,bukan sebab dorang layan lagu metal aku kelaskan dorang sebagai 'metalheads' tapi sebab perangai dorang.


Tak semua kawan aku boleh aku kelaskan sebagai 'metalheads' sebab ada juga kawan kawan aku yang terasa hati kalau aku cakap ini,sentap sikit kalau aku cakap itu. Serius aku cakap,memang susah nak puaskan hati kawan kawan aku tapi aku mencuba dan terus mencuba. Yela,aku suka pula dari berkawan terus jadi nak berlawan. Tak suka k? Tak tipu.




No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.