April 4, 2011

ABANG FIXIE OREN



Jiwa aku dah tenteram,bayekkk punyewww! Aku dah bagitahu awal awal,aku jenis orang menangis bukan ah sampai seminggu kalau sedih sangat sangat pun. Kalau aku menangis pun,dalam 1 jam dah okay. Dulu lain ah,masa tu zaman kegemilangan memang senang gilababi jiwa nak terguris lepas tu jalan terbaik menangis sampai seminggu sebab kecewa. Alahai,cerita lama buat apa nak dikenang.


Aku rasa aku patut ucap terima kasih dekat kau,ya kau ah yang nama Shahrin sebab aku lupa semua pasal orang yang aku rindu sangat sangat tu. Kalau aku tak call kau semalam,memang aku tetap nak sedih medih pedih sampai tertidur. Aku ingat memang nak buat Super Saver untuk 1 jam tapi kenapa entah aku punya number tak boleh buat Super Saver. Aku pun bantai je ah call kau sampai kredit kering. Aku pun tak tahu berapa lama aku luangkan masa dengan kau,dengar lawak lawak bodoh kau tu. Senang cerita tak rugi 10bux aku call kau. Aku dah macam orang gila tergelak gelak atas katil dengar lawak kau,


SHAHRIN: Kenapa penggali kubur tak pakai spender masa gali kubur?
ELL: Err,sebab penggali kubur tu dah ada dalam lubang kubur. Kalau tak pakai spender pun tak nampak. Betulkan?
SHAHRIN: Salah!
ELL: Jawapannya?
SHAHRIN: 7 kaki dalam lubang nak digali,takkan guna spender.
ELL: Pergh,memang best!


Aku ak pernah terfikir pun jawapan yang kau bagi tu macam err err err. Serius ah,kau pendengar yang setia sebab masa aku cerita itu ini kau bagi respon. Cuba kalau aku cerita dekat orang lain,silap silap tertidur. Luahan hati ke hati semua keluar,paling best bila kau cakap pasal luka dekat tangan kau. Aku suruh kau sapu Bio-Oil,kau punya merepek meraban boleh sampai ke Sensa Oil ehh? Minyak lintah,huuuuuuuuuuuuuu. Dah cerita pasal minyak lintah mesti ah ada kesinambungannya. Dah cerita pasal minyak lintah,sambung pula cerita tembak menembak. Alahai,senang cerita kau dengan aku memang masuk air sampai otak ah.


Awakz,tewima kaceh pacal cemalam ehh? Kitew cukew cebab awakz buwat kitew tawe tawe pastu gelakz gelakz cam owang gyler. Pacal lukew awakz tuw,awakz ikot cam apew yunk cayew pecan. Jangan cilap beli Sensa Oil pula,beli Bio-Oil otey? Kitew tanak awakz pergy ride macew awakz ta cehat. Kitew tawu awakz kuwat tapy kalo dah caket tuw awakz dok umah je otey? Kitew cayunk awakz!


*HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA*


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.