March 29, 2011

OH TIDAK!



Dalam kereta semalam boleh bantai dengar lagu Rossa-Ku Menunggu pula. Ergh,damn! Apa ni? Tak faham ah. Walaupun lagu tu takda kena mengena dengan yang hidup mahupun mati,tapi aku terasa bila dengar lirik lagu ni. Huuuuuuuuuuuu,chill Ell chill.


ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu

cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku
saat kau telah tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintaiku

reff:
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku akan selalu setia tuk menunggumu

repeat reff

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
ku tetap menunggu


Memang babisss. Ey kejap,aku terasa dengan lirik ni bukan sebab Danial okay? Takda kerja aku nak menunggu Danial lagi. Danial je pun bukannya Gambit Saifullah. Dahhhhhh,cerita sini habis sini. Jangan nak bahan bahan aku dekat Facebook pasal post ni. Itewww ta cukewww,tawww tawww?


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.