March 31, 2011

MUAH MUAH UNTUK MATT




HAPPY BIRTHDAY MATT
MUAH MUAH MUAH
SAYANG KAU SANGAT SANGAT!


Wehh,kau mesti terasakan aku tak wish birthday kau? Dari semalam kau call aku tak pick up lepas tu kau IM aku buat tak tahu je. Kau terasakan? Chill ah berooo,gimik je pun. Aku mana pernah lupa birthday kau. Aku siap buat reminder dekat phone lagi,cuweet tak? Takda niat pun aku tak nak wish birthday kau. Aku memang suka jadi orang terakhir yang wish birthday kawan kawan yang aku sayang sebab apa? Sebab yang terakhir lagi 'awesome' daripada yang pertama. See! Aku dah keluarkan falsampah aku. Betul,aku tak tipu. Selalunya yang terakhir ah kawan kawan selalu ingat. So,aku dah wish yang terakhir ni. Kau ingat aku sampai bila bila,kannn Matt kannn?


Sampai hari ni aku ingat tragedi kau bagi ciuman demam dalam kereta tu. Walaupun demam tapi cuweeeet cangat cangat! Hadiah birthday kau aku tak sempat nak beli. Aku pun jeles tengok budak budak ni buat seperaiss dekat kau,huh! Nanti aku balik Muar aku bagi kau ciuman demam pula ehh? Muah!


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.