February 17, 2011

5 Months


APEK: Happy Anniversary! Kita dah berapa bulan ehh? Lupa --'
AKU: Happy 5th Anniversary,muah muah muah. Kau semuanya lupa,kan? Haha,5 bulan.
APEK: Bukan sengaja,hehe. Minggu depan aku balik Muar,nanti kita pergi shopping.
AKU: Mingg depan? Wowowowow,best!
APEK: Pasal budak budak tak cukup akal tu kau tak payah fikir lagi,okay? Bukan kau yang cari pasal,jadi kau tak payah melenting. Esok aku masukkan duit,kau pergi shopping. Jangan fikir lagi.
AKU: Serius? Hehe,ini aku suka! Weh,aku nak kereta tau?
APEK: Oh man! Hehe,oraite. Minggu depan kita bincang. Dah,aku nak off ni. Kau jaga diri,aku sayang kau bodoh.
AKU: Okaykaykay,kau pun jaga diri. Jangan nakal,tau? Aku pun sayang kau gila,muah!


APEK FIQ & NYONYA ELL
Till Death Do Us Part


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.