December 26, 2010

Dugaan Lagi,Hmm.


On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

DJ & EJ
271209-271210
*R.I.P*


Hari kedua aku kerja dekat Nike Store. Ada sorang mamat ni masuk. Aku pandang dia,muka aku masa tu memang mintak penyepak kalau ada orang nampak. Dia senyum,ergh!


AKU: Hi,may I help you?
DIA: Err,ya. I want to find some shirt and a pair of shoes.
AKU: Okay,let me help you. This is our latest design,just arrived yesterday. If you don't mind,you can try our Nike Airmax. Its suits you.
DIA: Oraite,I want S size for the shirt and 8 size for the shoes.
AKU: Hold on,ya?


Aku terus masuk store,cari size yang dia nak. Jantung aku macam nak terkeluar. Aku relaks dulu,heh dah dapat barang terus pergi bawa depan dia. Dia senyum.


AKU: This is the shirt and the shoes. The fittingroom is over there.
DIA: Okay,I thing I don't to try it on. The S size is totally my size. I try the Airmax only,okay?
AKU: Okay,give me that shirt. Try the Airmax first,I'm afraid it wouldn't fit your feet.
DIA: I'm okay with this 8 size,thanks ya? Btw,I would like to ask you. Are you Malay? I meant pure Malay or mixblood?
AKU: I'm pure Malay,everyone kept asking me the same question. Maybe because my haircolour,haha.
DIA: Awesome haircolour! Keep it up. Btw,I'm Daniel Asyraff. Hby?
AKU: I'm Ellynda,call me Ell for short. Nice to know you. Are you Malaysian?
DIA: Nope,I'm Singaporean. I pick Johore as my place for vacation this year,and this place are great.
AKU: Oh okay,this is your receipt. Happy holiday Daniel Asyraff!
DIA: Nice to know you Ell.


Okay ah,dia dah blah. Kalau orang boleh nampak jantung aku ni,memang semua takut nak tengok. Berdegup macam pertama kali tengok lelaki. Ada sebab kenapa boleh jadi macam tu. Dia betul-betul jelmaan Danny,hmm.

-Dia pakai skinny hitam,koyak dekat lutut.
-Dia pakai kemeja kotak-kotak.
-Dia pakai kasut Nike SB Dunk warna hitam.
-Dia pakai fullcap,ada nama Daniel.
-Dia pakai wayfarer.
-Gaya rambut dia.
-Bau rambut dia,bau Sunsilk merah jambu.
-Cara dia jalan.


Kenapa ah ada orang macam ni? Hisy! Aku macam tersedar dari lamunan ah,tiba-tiba dia masuk balik.


DIA: Hey Ell,sorry to interupt you again. Can I have my dinner with you?
AKU: Err,but why all of sudden? Heh,you shocked me off.
DIA: Sorry. But I guess my friend is having dinner with his gf tonight. So,can I take you for dinner tonight?
AKU: Okay,heh but my rest time is on 7pm and now is only 5pm. Didn't mind about that?
DIA: I'm okay with that,I want to go back to the hotel first. I pick you up at 7pm okay?
AKU: Okay,err thanks.
DIA: No thanks Ell.


Aku pun pergi makan malam dengan dia,heh aku pun tak tahu kenapa aku asyik nak tengok je muka dia. Kenapa semua ni jadi? Apa makna semua ni? Ni dugaan ke? Semua ni berlaku pada 26 Disember 2010,sehari sebelum 27 Disember 2010. Tarikh keramat,rasanya. Aku bukan ada niat nak ingat semua tu balik,cuma benda yang aku tak nak datang balik perlahan-lahan dalam hidup aku. Aku mintak maaf,tak berniat aku nak kacau hidup kau lagi. Selamat Ulang Tahun Pertama,walaupun kau dah tiada :')


5 comments:

  1. I cry for the whole night,hmm but I'm happy for him and I know he's changed a lot for Kiki. I'll pray for them :')

    ReplyDelete
  2. OMGAD! Kalu aku, mmg aku tak lepas dahhhh, KAKAKA

    ReplyDelete

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.