October 15, 2010

Rahsia Kita Berdua


Serius,aku terkejut beruk.

*Texting*
Him: Call number ibu. Ada sound record yang bakal mengubah hidup anda.
Her: Huh?!
Him: Nah,012-xxxxxx.
Her: Okay,hold on.

*On the phone*
Him: Nah,dah ready nak dengar?
Her: Ya,cepatlah.
Him: Okay,dengar betul-betul.

Fineeeeeeeeeeeeeeeeeee,I GOT PUNK'D. Eeee,bodoh seh! Nasiblah kau jauh,kalau sebelah rumah aku dah lama aku cincang-cincang badan kau bagi kucing makan tahu? Huh! Serius,kau dah lebih doh. Masa tu dah cakap tak nak record apa bagai,tapi kau pergi record siapa suruh? Suara aku tak sedap pula,pergh memang betullah kau ni. Elak kau nak upload dekat FB je,sheeeesh jangan okay? Kalau aku tahu kau nak buat macam ni,serius aku takkan nyanyi lagu Stay by Estrella. Huh,geram! Jangan kau nak buat alasan sound record tu dah lama,biarlah lama ke baru ke yang penting sound record tu suara aku tengah menyanyi. Kau kena mintak maaf dengan aku,kalau tak kau tak boleh buat exam nanti. Aku tunggu maaf dari kau,hmph!


ps: Sheeeesh,kenapa aku je yang terkena ni?

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.