October 22, 2010

Confession From Our Heart


Terlalu rindukan kau,bila nak bulan November? Hmm.


*Texting*
Aku: Ehem,sayang nak call b boleh?
Dia: Boleh,b kan kuat!
Aku: Haha,terus kuat ek? Oraite,kejap lagi sayang call. Tunggu habis download lagu.
Dia: Okay!


*On the phone*
Aku: Kenapa you sayang I?
Dia: Sayang dekat you dari hati. Sebelum ni,I couple 5 tahun I tak pernah rasa seikhlas macam sekarang dengan you.
Aku: Contoh?
Dia: Yela,tadi you mintak email dan password FB I. Kalau sebelum ni,I mana pernah bagi orang. Bila you yang mintak,cepat je I bagikan? I sayang you sangat-sangat.
Aku: Bagi I,perasaan bila dengan you tak sama macam I dengan ex-boyfriend I sebelum ni. Yela,I bukan first time couple tapi I memang dapat rasa excited je bila dengan you. Tak tahu kenapa.
Dia: Yeker? I tak handsome pun. Perut pun buncit tau? Haha.
Aku: I tak pernah pandang semua tu. I bukan artis nak cari bf yang handsome. You dah cukup bagi I,I dah boleh tutup mata pandang lelaki lain. You pandai buat I senyum,you suka buat I gelak,you banyak buat I menangis,you caring,you pandai pujuk I bila merajuk,you pandai ambil hati I. Kiranya you ni full-package!
Dia: Wah,yeker? Tapi kenapa I banyak buat you menangis?
Aku: Hehe,setiap kali you merajuk I mesti menangis. I pun tak tahu kenapa,tapi I ada rasa macam serba salah sikit.
Dia: Haha,yeker? Tu I pelik you cakap I banyak buat you menangis. I sayang you sangat-sangat!
Aku: I pun sayang you!
Dia: Tu yang kalau boleh nak ikat you cepat-cepat,hehe.
Aku: Sabar dulu,SPM ya? Haha.


Alahai,bahagianya aku bila ada kau. Aku bukan nak mendabik dada pasal kau dekat orang lain,cuma aku sekadar berkongsi kebahagian aku bersama orang lain. Tak salahkan? Sumpah aku sayang kau sampai aku pergi dunia lain. Biar orang nak cakap apa,aku tak peduli sebab aku dah ada hidup yang bahagia dengan kau. Tak perlu orang lain,tak perlu anasir luar. Hidup kita,untuk kita berdua sahaja! Semoga kau dan aku kekal untuk selamanya,amin.

2 comments:

  1. aminn..
    semoga bahagia,
    doakan kita sekali ye kakak ipar?
    biar kita bahagia sama-sama.
    HAHAHA :DD

    ReplyDelete
  2. Amin,haha.
    Boleh,tapi orang tu dah nak dekat setahun xD

    ReplyDelete

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.