September 22, 2010

A For Apek,L for Love,N For Nyonya


Him: Remember,I'll always be by your side.
Her: Err,why?
Him: Because,I love you.
Her: Huh?!
Him: I love you!
Her: What?!
Him: I love you!!!
Her: I love you too!


Apek Apek Apek,hisy! Serius,kau lelaki paling gedik pernah aku kenal. Manja kau lain macam,orang lain pun tak manja macam kau. Senang cerita,kau memang suka tarik perhatian aku kan kan kan? Neh,aku tahu. Lagi-lagi kalau kau cemburu. Fuh,mantap. Paling seronok tengok kau bila kau cemburu,dengan cara kau reply text aku plus wall aku semua macam ada tak kena je kan? Bila tanya,ceh pandai nak cover ya bang? Nate mu lah abe!


Paling anoying bila kau cakap kelah. Duh,rasa macam nak kerat-kerat je lidah kau doh. Paling-paling ulang sampai 10 kali kan abe? Hisy,takpa. Nanti aku belajar loghat Kelantan,habeh mu abe! Haha,paling boleh. Mula-mula aku tak tahu kelah tu apa,yela aku loading sikit. Dah lama sikit baru faham kelah tu class. Sheeeeesssh,entah mana kau dapatkan perkataan ni? Pelik sungguhh mu ni!


Abe aku reti nyanyi lagu Your Guardian Angel,kelas habeh dio nyanyi! Haha,terima kasih yer abe sebab nyanyi lagu ni untuk kawe. Kelah sungguh mu ni,bangga tak aku puji kau ni? Ehem. Aku pun tak sangka kita sampai macam ni kan? Tuptup,macam miracle je. Cehh,dulu kau usha aku panas buat apa? Kan dah melekat dekat kau sendiri. Tapi ini yang kau nakkan abe? Hee,fine. Aku pun nak macam sekarang ni juga,sampai hujung dunia. Amin :)


ps: Wa dah ada Apek,wa mahu apa lagi lepas ni ek?


1 comment:

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.