August 28, 2010

Ludah,Jilat Balik





Aku tak faham betul dengan lelaki.


Dah 1tahun 2bulan kau ludah,baru sekarang kau nak jilat balik? Hebat betul kau ni. Masa aku dengan kau,kau buat taik dengan aku. Kau ambil aku,kau guna bila perlu je. Ingat aku Barbie Doll ek? Weh,Barbie Doll pun sekarang orang bawa ke hulu ke hilir. Seriuslah,masa aku dengan kau aku sayang kau kalah tinggi langit kalah dalam bumi. Bila kau dah cari aku balik,fuh gembiranya aku rasa macam nak melompat-lompat.

Tapi nikmat gembira tu sekejap je doh. Allah tarik balik nikmat gembira aku sebab Allah tak nak aku masuk perangkap kau lagi. Sayang memang sayang,senang cerita sayang sampai matilah. Tapi,agaklah brotha. Cerita kau memang best. Dah dapat cari aku,siap cakap nak couple balik apa semua tuptup dah ada gf baru. Pergh,memang best. Ni baru betul cerita gebang. Kau keling,kau juga tauke gebang.


Aku tak mengharap dekat kau pun,tapi kalau kau nak tahu air mata aku banyak jatuh sebab kau. Kau durjana doh,serius. Kau cerita dekat aku pasal kenangan masa couple tahun lepas,pui pui. Ingat aku nak imbas balik ke semua tu? Duh,takkan weh takkan! Kau cerita kau dah berubah,celah mana kau berubah doh? Sama je aku tengok. Puasa,kau tak puasa juga. Kau nak juga ah ah ah dalam phone. Weh,apa benda semua ni?


Kalau kau nak tahu,kalau kau cakap kau dah berubah sekalipun aku takkan pernah berpatah balik dekat kau. Pada aku,kau tetap yang dulu. Tak ada perubahan dari segi mental dan fizikal. Ya,itulah kau. Kau ingat,aku takkan pernah couple balik dengan ex-boyfriend except special case. Case kau tak termasuk pun dalam fail special case aku. So,dengan berbesar hatinya aku nak cakap byebye dekat kau. Kau dah boleh buang balik number phone aku.


ps: Wa takkan pergi balik dekat lu,faham?

9 comments:

  1. dy mnx c0uple dgn u lg u hentam je laki xguna 2..

    ReplyDelete
  2. He does,GRR! Tak sampai 3days after dia mintak couple,I online then tengok relatioship status dia dengan siapa entah. Ya ya,malasa nak layan dah. DESPAIR,grr!

    ReplyDelete
  3. i rse lps ni u kne f0cus stdy je..
    yelah..
    klo u ad boy-friend pn t dyorg slalu wt u nges an..

    ReplyDelete
  4. Ya,seriously malas nak fikir.From one to another one,sama je semua. I tak faham betul,GRR!

    ReplyDelete
  5. biasa lahh 2..
    nme pown laki an..
    thats mean perangai sume sme je..
    bahagia cume sementara..
    tp sedihnya..
    selama-lamanya..

    ReplyDelete
  6. Ya ya,malas nak fikir. Biarlah dorang pilih jalan hidup yang dorang nak.

    ReplyDelete
  7. hey ell..
    b0le x u bg fb dy dkt i.?
    i cr fb dy xjmpe2 pn..
    u pulak xrety2 nk appr0ve i kn?
    I'll be waiting f0r it

    ReplyDelete
  8. FB dia abd aziz boy kax. Err,I tak approve you? Everytime I online,I mesti approve semua friend request. This is mine,Nyonya Ell :)

    ReplyDelete

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.