August 29, 2010

Love The Way You Lie


30th August,0531 am.

AA: Woah. Kutuk I lah kan dekat blog semua?

NE: Duh,bila masa? Ek eleh.

AA: Tak payahlah. Haha,nak ek eleh apa benda? Kalau I tegur you,I dah dapat agak apa kita bualkan. 'You sihat?'. 'Sihat'. 'Study okay?'. 'Okay'. Then................. Because,we're not like before.

NE: Kenyataan. Kalau tak nak I,buanglah jauh-jauh. I pun tak sakit hati. Dulu,siapa cakap nak macam ni sampai bila-bila? Grr.

AA: I yang cakap. Sebab tu nama you ada lagi. I tengah tunggu satu burst. Raya. Kata nak I datang? I think,after that maybe okay.

NE: Dulu cakap lain,sekarang lain. Raya je okay,lepas Raya jadi macam ni balik. Kalau you dekat tempat I,you rasa apa yang I rasa sekarang ni.

AA: Habis tu nak buat macam mana lagi. Idk :(

NE: Idk either. Sekarag ni I nak text you pun serba salah,nak otp lagilah. Haih,Amir Amir.

AA: Tetap nak menang. Ambillah bro. Selamat Hari Raya.

NE: Habis tu,takkan nak kalah je dengan you? Grr,geram -.-


ps: Terharu gila lu text wa doh,GRR!


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.