August 29, 2010

Is It True?




Aku baru jumpa artikel ni,duh kelu lidah untuk berkata-kata -.-


Aiyaaaa,tak habis-habis lagi ke cerita pasal mamat yang dikenali dengan nama WEN dan digelar sebagai playboy myspace ni?MB pun tak faham lah apa yang menarik sangat pasal mamat katik yang bajet romeo ni.Dia ni dah lah bajet diri dia tu macam cina lah konon sedangkan muka dia tu macam sial.MB nak kata handsome,muka dah lah sebijik macam apek jual sayur tak siap je tapi entah lah apa yang perempuan-perempuan dekat myspace ni semua tergila-gilakan sangat dekat dia sampai ada yang sanggup bergaduh sesama sendiri dan siap ada yang putus persahabatan lagi disebabkan mamat katik ni.Mamat ni pun apa lagi,kembang lah hidung dia disebabkan perempuan-perempuan ni sanggup berebut pasal dia yang hodoh tu.Dia ni pulak kalau bab bercerita bukan main lagi,sikit-sikit nak bagitahu yang semua orang pun minat dekat dia lah konon dan perasan yang dia ni menarik sangat lah sampai semua perempuan-perempuan boleh cair.Dia ni memang suka sangat bermegah diri kalau dalam bab-bab bercerita ni,tak pernah nak kalah langsung.Naik loya tekak MB bila dengar dia ni bercerita,ayat-ayat semua nak habis power.Perangai dia ni pulak memang teruk,dah lah tak tahu malu,kaki penipu dan yang paling tak boleh blah ialah dia ni memang semulajadi dilahirkan sebagai dasar mulut longkang sebab mulut dia ni memang dah boleh mengalahkan pepek ayam kalau bab bercerita pasal orang lain.Kalau dia ni mula mengumpat pulak,bukan main lagi MB dengar,macam diri sendiri lah yang paling hot dan best.Dia ni pulak memang dasar mulut tempayan sebab pantang kalau dapat dengar rahsia orang lain dan dia ni suka sangat buat perangai dengan member sendiri,kiranya member makan member lah.Aduhai!Mesti rumah dia ni tak pernah ada cermin kot,sebab tu lah dia ni tak boleh nak cermin diri dia sendiri.Dia ni dah lah memang takda rupa langsung,katik pulak tu,duit pun takda dan yang terbaru ni MB dapat cerita yang dia ni sebenarnya menghidap siflis dengan hiv.Haih,bagi sesiapa yang dah pernah main dengan dia ni mesti menyesal tak sudah lepas ni.Apa yang MB dapat kata ialah nasi dah pun bertukar menjadi bubur,menyesal pun tak guna.Dia ni terkenal pun bukan sebab apa tapi disebabkan perangai dia ni yang suka menipu,kaki perempuan,kaki kikis dan kaki rembat je.Dia ni pulak masa dulu-dulu muka semua nak penuh dengan tindik-tindik dan berlagak macam budak hardcore lah sangat tapi sekarang ni pulak dah berubah style ala-ala lelaki seksual metropolitan lah konon,siap nak pakai make up segala.Dia ni memang pantang kalau dapat member yang nampak berduit sikit,habis semua dia nak rembat atau kikis.Dia ni dah buat banyak kes seperti merembat hp,laptop dan macam-macam lagi lah yang MB dengar.MB pun tak tahu lah nak cakap apa lagi pasal orang macam dia ni yang dah kena balasan pun tapi tak pernah nak insaf lagi.Dia ni sekarang memang dah wanted dek kerana merembat barang-barang member sendiri,apa lah nak jadi?Silap-silap haribulan dia ni boleh mati kena bunuh je kot dengan perangai dia yang macam sial ni.Akhir kata daripada MB,insaf-insaf lah wahai mamat player yang bajet bagus.


Serius,aku tak tahu nak kritik apa pasal artikel ni. Ada betul juga apa yang ditulis oleh artikel ni. Tapi bab dia kaki kikis,aku rasa tak. Aku kenal dia agak lama,err he's my ex-boyfriend. Aku pelik kenapa editor ni cakap dia kaki kikis,sedangkan masa aku couple dengan dia segala perbelanjaan aku ditanggung 100%. Dari topup dan segala hal lagi,dia yang keluar duit. Aku keliru,sama ada editor artikel ni betul atau aku yang salah mentafsir dia ni. Takpa,letak tepi dulu. Pasal dia kaki perempuan,ya ini memang betul. Aku setuju 101%. Aku break-off dengan dia pun sebab perangai dia bila dengan perempuan macam haram jadah. Keluar dengan aku,tapi otp dengan perempuan mana entah siap ber-baby bagai.


ps: Wa baca je lu punya artikel,tak ada niat nak memberontak dengan artikel yang lu dah tulis ni okay?




No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.