August 28, 2010

His Mom


Rindu,rindu sangat-sangat walaupun dia bukan darah daging aku.


NE: Ma,rindu mama & Awisy. Mama sihat tak? Sorry sebab dah lama tak contact dengan mama. Ell sibuk nak SPM ni,lagipun Ell stay hostel sekarang. Mama papa busy.

MAMA: Mama dengan Awisy sihat. How's study? Ell dah tak kawan dengan Danny ke?

NE: Awisy sekolah okay? Study okay je,last week baru trial. Tak,tak ada rezeki nak kawan dengan dia lama. Dady sihat?

MAMA: Awisy sekolah okay je. Goodluck for SPM. Takpa Ell,dia bukan serius pun dengan girlfriend dia. Ada jodoh tak kemana. Lagipun dia busy study. Dady sihat.

NE: Thanks mama. Ya,Ell pun busy nak SPM. Biarlah dia study betul-betul. Kirim salam dady ya?

MAMA: You're welcome. Mama nak tidur ni. Esok kerja pagi. Take care okay? Goodnight.

NE: Ma,take care too. Kirim salam Awisy. Goodnight,ilysm.


ps: *tearsdrop.

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.