August 30, 2010

Ex-Boyfriend


Aku tak faham kenapa semenjak dua menjak ni,kebanyakkan ex-boyfriend aku berkeliaran balik dekat hidup aku.

--> Perbualan antara M**** & Nyonya Ell.

M: You,birthday kita samakan?
NE: Yela,kenapa ek?
M: Nextyear kita pergi ambil lesen kereta sama-sama nak?
NE: Err,tak tahulah. Takut doh -.-
M: Oh yeker? Duh,takpa takpa. I pergi ambil lesen kereta,dah dapat lesen you orang pertama I bawa naik kereta. Kita pergi jalan-jalan,tau?
NE: Great! I'll hold your words dude.
M: Eh,you ni. Jangalah buat I minat dekat you balik.
NE: Hahahaha,tak ada motif eaaa? Relax sudah.
M: Tak nak bagi harapan dekat you,hahaha.
NE: Kenapa masuk topik ni doh? History is history dude!
M: Sejarah mungkin berulang.
NE: Foineeee,nak menang? HAMBIK -.-


--> Text antara D**** J**** & Nyonya Ell

DJ: Tahun ni Raya mana ek?
NE: Err,tanya I or salah hantar text?
DJ: Tanya you-lah,tahun ni Raya mana?
NE: Oh,Muar jela. You?
DJ: Oh,bagus.
NE: Grr,kenapa ek? Duh.
DJ: Lynn cakap you Raya balik Teluk Intan. Fucked up-lah,dorang ada komplot nak kenakan I.
NE: Err,memang balik Perak pun. Taiping je,bukan Teluk Intan. Jangan worry-lah. Err,Lynn dah balik? Dorang komplot apa?
DJ: Lynn balik this Saturday. Entah,I mana tahu. You komplot apa dengan dorang?
NE: Duh,asal I yang kena doh? I tak contact mama pun.
DJ: Yela,mana tahu. You-kan mama's favourite.
NE: Grr,whatever. Yang penting I tak tahu apa-apa pasal hal ni. Kalau you kena apa-apa,jangan salahkan I. I dah cuci tangan dulu. Mama pun tak ada contact I,so I tak tahu apa-apa.
DJ: Buat apa mama nak cari you? Nak cari cucu dia ek? Fucked up.
NE: Bodoh,GRR!


-->Perbualan antara A*** & Nyonya Ell

A: Oh hey Ell,long time no see. Sihat?
NE: Ya,sihat. Buat apa je sekarang?
A: Study,hari tu kerja. Study okay?
NE: Oh,best of luck. Okay je,Ell dah stay hostel.
A: Yeker? Kenapa ek?
NE: Err,nak focus study. Ell nak SPM kot tahun ni.
A: Goodluck dear.
NE: Ya,err girlfriends sihat?
A: Baru break-off.
NE: Oh,kesian. Eh,gtg. Later borak lagi okay?
A: Take care,bye.


--> Perbualan antara M** & Nyonya Ell

M: Ell,nak follow tak?
NE: Err,pergi mana ek?
M: Melaka,kata nak countdown.
NE: Duh,kenapa tak cakap awal-awal?
M: Ni baru teringat. Member-member suruh ajak Ell.
NE: Grr,memang nak join but then ada hal sikit petang ni.
M: Alaaaa,tak boleh elak ke?
NE: Kalau cakap awal-awal maybe boleh elak but now dah tak boleh elak. Sorry.
M: Ya,nvm. Later I'll call you. Gtg,take care okay? Bye.
NE: Okay,take care too. Bye.


ps: Grr,kesimpulannya? Lu fikirlah sendiri -.-

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.