July 10, 2010

Sumpah Aku Sedih


Aku tak tahu nak cakap macam mana. Kalau kau ada dekat tempat aku sekarang ni,kau tahu apa aku rasa sekarang ni. Sedih,sumpah demi Allah. Dari semalam aku tak sedap hati. Rupa-nya ada benda yang Allah nak tunjuk dekat aku hari ni. Kalau aku tak online malam ni,agak-agak bila aku dapat tahu pasal hal ni? Aku dah mula rasa menyesal sebab cakap I love you dekat kau setiap hari. Ah,kau memang bodoh Ell. Sumpah,aku memang bodoh. Bukti terpampang depan mata,aku nak cakap apa lagi? Haih.


Aku tahu apa yang aku rasa sebelum ni tak sama macam apa kau rasa. Kenapa-lah aku tak sedar benda ni dari awal? Kenapa? Dah nak sebulan doh,sumpah aku menyesal. Memang salah aku,kau betul. Kau tak pernah menipu. Aku yang tertipu. Kenapa tak nak cakap terus dengan aku doh? Kenapa mesti nak aku yang nampak semua tu? Kalau kau cakap awal-awal tak ada aku jadi macam ni,serius. Tak ada aku nak menangis bagai macam orang mati laki malam ni. Sial,serius hidup memang macam sial.


Aku back-off. Semoga berbahagia.


ps-->Ya Allah,tabah-kan-lah hati hamba-mu ini.


Quotes Of The Day;
IF WE HAD A GREAT LIFE TODAY,
IT WON'T LAST FOREVER

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.