June 12, 2010

SISTER-IN-LAW,


PAMPAAARAM!

Meet Syaza Aziz,adik aku punya gadis. Itu maknanya bakal adik ipar aku lah kan? Okay,nmpak gaya macam adik aku je nak kahwin dulu ni,haram mana boleh. Langkah bendul,tak baik. Walau apa pun yang terjadi,Ellynda mesti kahwin dulu yer adikku sayang?

Okay,ni semalam punya ceritalah. Nak post semalam memang aku tak larat,balik je siap-siap pakai baju tidur terus switch on lappy. Nak berwebbie katanya. Tapi semalam kira okaylah even tak sempat ak pergi tengok movie. Taikkan? Aku dah plan baik punya nak tengok Lagenda Budak Setan,tapi hancur hatiku mengenangkannya. Anak-anak saudara aku dah mengamuk macam haram,balik jela jawabnya. Aku pun macam,hmm yela balik jela -,-

Aku paling banyak membeli-belah semalam,semalam je aku dah beli 4 atau 5 baju. Baju je,seluar aku belum jumpa yang sesuai. Adik aku siap belikan gadis dia jam plus baju,taik aku cemburu. Aku nak juga,siapalah orang yang bertuah nak belikan aku ek? Dalam mimpi katanya. Aku tak kisahlah,asalkan aku dapat apa yang aku nak. Dah membeli dan belah,cerita dia memang aku lapar gilalah. Kau tau jela perut aku ni macam mana,tau kan?

Last destination,Umbai. Ceruta dia kalau makan dekat sini memang aku lupa diri lah. Ada allergic pun buat-buat takda kan bang? Aku order ketam,lala,kupang. Pehh,memang best dimakan begitu sahaja. Orang lain guna garfu dan sudu,eh apa barang. Tak Melayu lah macam ni. Aku makan memang tak pandang orang lain. Makan dan makan,masuk kereta terus tidur. Sampai rumah malas gila nak mandi,basuh muka terus berwebbie.

Ah,kau memang best lah Ell :)


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.