June 16, 2010

I KNEW IT,


Kau,jejaka 16 tahun yang berani membuat pengakuan pada gadis 17 tahun yang takut untuk bercakap tentang cinta. Takut? Ya,aku cukup takut perkara 5bulan lepas berulang kembali. Cukup apa yang aku dah lalui selama 5bulan. Aku tak nak perkara tersebut jadi lagi. Terima kasih sebab pengakuan itu,aku amat menghargainya. Aku hormat dengan keputusan kau. Aku rasa kita lagi bagus jika berkawan. Tapi aku nak kau tahu aku sebenarnya sayang kau.


Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:39:18 PM): i nk ckp psl benda yg i nk ckp tuh
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:39:43 PM): bg i masa u 10min then u nk chaat dgn siapa u pg la
pink4peace_93 (6/16/2010 10:39:56 PM): yeah,ckp lah
pink4peace_93 (6/16/2010 10:40:05 PM): tak,ckp jela
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:40:17 PM): i love you,
pink4peace_93 (6/16/2010 10:40:40 PM): yeah?
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:40:47 PM): i suka kat you,
pink4peace_93 (6/16/2010 10:41:18 PM): just say it
pink4peace_93 (6/16/2010 10:41:24 PM): tak nak potong apa you ckp
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:41:35 PM): the problem is i xgeti berjauhan
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:41:55 PM): kalau u duduk jb u psti jd jantung hati i
pink4peace_93 (6/16/2010 10:43:14 PM): Idk what to say,
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:43:16 PM): tp ni time i kt muar kita dpt jumpa
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:43:17 PM): time i kt jb ?
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:43:17 PM): myb u akn hilang cmtu je
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:43:20 PM): dr i
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:43:20 PM): dr ingatan i
Amir Anuar Badrulhisham (6/16/2010 10:43:20 PM): gosh


Aku sedih,tapi aku gembira dia dapat buat keputusan yang terbaik untuk diri dia sendiri. Terima kasih.


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.