June 6, 2010

He's gone,

Hell hello peeps,

Ey,tau tak mana Syafizal Syamil hlg? Dia tiba-tiba je hlg ouw,hmm mana ek? Ish,sengal btl lah mamat ni. Last I contact dia,time pagi tu lah. Text and text,tiba-tiba terus snyp. Selalu kalau dia tak reply skjp je,tp ni terus tak reply. The night before that,I ada cll dia. Story everything,dia tny psl KAT apa semua. Dah lah suka gelak-gelak,haha pelik-pelik je. Tp skrg ni,dia dah takda. I bosan ouw,takda org nk dgr I cerita. Takda org nk gelak-gelak dgn I lg and takda org nk pnggl I superpanda lg. Mana Syamil?

SYAFIZAL SYAMIL
DERR,TEXT I BLK DOO
I NK STORY MCM-MCM NI
JGN LAH HLG LG
;(

2 comments:

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.