June 16, 2010

GELI MAT AH AH AH,



THIS STORY WILL NEVER END

Ben10,lagi dan lagi.

Plan memang nak tengok movie dari hari itu tapi tak sempat,jadi semalam pergi tengok Karate Kid. Gosh,cerita dia memang best. 5bintang. Seriously aku cakap pertama kali aku pergi cinema dekat Muar ni,macam sampah. Korang bayangkan apa yang aku cakap ni okay? Tiket movie dah macam tiket bas yang aku rasa tiket bas lagi lawa. Kerusi dah lah takda nombor,aku boleh duduk mana-mana saja. Haa,yang ni aku tak kisah. Tapi yang aku tak suka,kerusi dia 90 darjah. What the hell,sakit bodoh tulang belakag aku -,-

Dalam cinema tu tak payah cerita lah. Dah lah masing-masing yang tengok movie bodoh,dah tahu dalam cinema kena silent phone so silent jela. Ni tak,memekak satu cinema. Ee,bodoh. Aku rasa waktu aku tengok movie semalam salah,sebab apek serta nyonya saja yang ramai. Macam-macam ragam walaupun dalam keadaan yang gelap. Takpa,aku tetap fokus ke arah skrin besar.
Ben10,macam biasa. Tarik telinga aku,tumbuk aku. Sakit doe,DAYM!

Lepas tengok movie,aku belanja dia makan KFC. Sbb dia dah belanja aku tengok movie. Terima kasih Ben10. Makan dan makan,aku rasa macam tak kenyang. Kenapa? Mengapa? Entahlah. Takda jawapan untuk soalan itu. Dah habis aku makan ayam-ayam. Bangun dah pergi basuh tangan. Perut terasa lapar lagi. Tengok muka dia. Okay,dah kenyang. Pergi bus stand,ambil cab. Dalam cab aku dengan dia buat muka dekat cermin. Haa,hobi dia.

Bila lagi nak jumpa? Terserah.

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.