May 20, 2010

Sweet talker of the week,


Hell hello peeps,

Meet my new friends,Aliff Mubin :) He's my sweet talker of the week,jeng jeng jeng. Haha,takda lah. Anugerah main-main je,tp seriously dia mmg suka sweet talk pn. Tgk cara dah tau kan kan Aliff? He's great doe,br knl dia berapa hari tp mcm-mcm I dah tau psl dia. Cuma I je blm sempat nk stalk dia,auchh terckp pulak! Nvm,buat-buat mcm takda apa-apa jela =.=' Err,dia student lg dkt Melaka. Dkt je kot dgn Muar kan kan? Bila-bila masa boleh pg jmpa bdk ni,haha. Agk lah,mcm I tak busy pulak kan nk berjln sana sini. Ok ok,back to our story. I pn tak knl dia ni siapa,tp dia add I dkt Facebook so I approve jela. Then tegur,karang tak tegur mmg free jela dpt maki free -___-

Tegur sana,tegur sini then makin lama makin close. Dia pn dah story bnyk sgt cerita-cerita dongeng dia dkt I,best kot I dgr. Lagi-lagi part yg split personality tu,duh I mcm wow! Mula-mula dia ckp dia ni split personality,I mcm alaa tipu lah tu. Serious I tak pcy,tp dia explain betul-betul br lah I pcy ouw. Dia ckp dia jd mcm tu after dia kena belasah dgn keling mana entah sbb dia pg bergaduh dgn keling-keling tu untk tebus revenge. One of that keling dah rogol adk kwn dia,so dia pn mcm geram and pg lah bergaduh dgn keling-keling tu. Agk rmi lah,I tak ingt berapa rmi tp I tau mmg rmi sgt-sgt. Dia pn kena blsh teruk dkt perut smpi perut dia ada luka dlm,until now luka tu kdg2 masih berdarah lg.

I nk menangis dgr cerita dia,mmg best tp I sedih. Dia ckp if tiba-tiba je dia muntah drh,there's must be something yg tak kena. Dia ckp lg,after dia kena blsh tu dia pengsan. Then bgn-bgn je dia ada split personality and this makes me whoa! I excited je time dia ckp dia ada split personality,best kan kan? Family and friend dia je yg perasan the big change on him. Dia ckp lg,kalau siang dia jd Aliff Mubin yg normal. Kalau mlm dia jd Asasfran yg playboy and kuat huhahuha. Masa dia ckp part ni,I garu-garu kepala. Sbb im totally blank and blurr psl ni. I tak prnh dgr lg case mcm ni,he's soo SPECIAL! I tny dia mcm seorg polis sdg tny seorg suspect,takpa-takpa I tau I mmg ada ciri-ciri mcm tu ;D

Dia bercerita lg,kali ini tentang diri dia yg sblh mlm tu. Dia ckp rmi gadis-gadis yg dia tak knl mengaku girlfriend dia. Awhh,bestnya. I nk jd mcm dia boleh? Boleh lah,pls pls. Dia mmg hebat,sgt hebat. I tak prnh lg jumpa org mcm dia even boyfriend I sndri I rasa mcm split personality jgk. I nk anggap dia ni mcm superhero lah,boleh kan? Dia best,bnyk cerita. Tak bosan bila berbual dgn dia,dia pn suka sweet talk jgk. I loikee,haha. Dia bnyk bg I nasihat kot,sbb I kan pmls. Soalan exam pn nk cr dkt Google,yeah ni lah Ellynda. Dia suruh I study elok-elok,yer yer I study elok-elok ni. Kalau I taktau nk jwb apa dlm exam,I cll you tau tau? You kan SUPERHERO,wuhuu!


xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.