May 25, 2010

Sweet lullaby,

Hell hello peeps,

Smlm kan kan kan,haha excited kot I nk story morry ni :) Yeah,lastnigth I had a great otp with TEEEEEETTTT. Tak pyh tau siapa lah,sibuk je =.=' Mmg best lah kan,seriously hyper je suara dia. Duh,even that time dah pukul berapa. I pn mcm err okay,terus jd hyper mcm dia. Kalau tak,that time mmg dah tidur lah. Well,dia ckp I kan SLEEPING BEAUTY. Haha,can't stop laughing dgr nick yg dia bg ni. Btw,thanks sgt sgt sgt sgt!

Gossip sana gossip sini,duh mmg best lah kan? Hobby I kot gossip-gossip ni. Nk tau ke I dgn dia story psl apa? Haha,tak pyh. Nnt kecoh satu dunia,well skrg ni kan rmi BACKSTABBER. Yeah,btl lah kan kan kan? yg penting I mmg happy otp dgn dia smlm. Lg pulak,dia cerita psl split personality tu. Awhh,mmg best gila! Nk mcm dia derr,2in1. Duh,dah mcm Nescafe pulak =.=' Lg lg lg,dia cerita psl tmpt dia study lah. You know what,dia ex-student dkt PTPL Shah Alam. Alaaa,tmpt DJ nk continue study tuuu yg dkt dgn Extreme Park tuuuu -___-

Lg lg dia cerita itu ini,mcm-mcm lah. Bnyk sgt nk share dkt sini,lgpn karang ada lah mulut mcm haramjadah ckp I takda agama pulak. Yelaa,asyk share semua cerita dkt blog. Duh,blog I sukahati lah derr nk buat apa :) And nk tau something tak? Awhh,dia nyanyi lagu untk I smlm. Dia dah jnji so dia kena buat jgk lah,serious I mcm awwwhhh best gilaaa dpt lullaby mlm-mlm mcm ni. At first dia nyanyi lagu YOUR CALL,alaaa lagu favourite I tuu. Dr mula smpi hbs dia nyanyi,then then dia ckp dia suka Secondhand Serenade. Duh,sama pulak dgn I =.='

AWWH AWWH
NAK LAGI BOLEH?


No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.