May 24, 2010

None of your business moron,

Hell hello peeps,

I got this shit from STALKER BODOH;

knapa perlu cerita dn heboh kn kt blog?
dh tu sebot nme plak 2?kate mls nk lyn tp tlis gak kt blog..
knapa la prlu tlis bnde2 cm2 ek..
klau org ad pgg agama x wt cmni kot..
fikir2 kn la..
bkn nk kutok atau gado tp nk nasihat kn

kate ini la itu la..
konon d musuhi ttp bla rmai yg bce sndiri bole mnilai bgaima pribadi org yg mnulis blog 2..
harap ni yg kali trakhir bnde cm ni jadi...
ASSALAMUALIKUM

And this is from me;

Siapa suruh baca? Ada I suruh jd stalker pg stalk blog I? Ada ke? My blog,is my thing. Is none of your business nk sibuk2 I nk tls psl apa ok? And btw,bkn you sorg je yg ada nama Aliff Hakim and Amir Dzahin. Ni Malaysia,negara demokrasi. Tak lrg siapa2 pn nk tls blog bagai. Dlm Malaysia takda hak pn nk tngkp org yg cerita psl org lain. Kalau tak nk jd bhn dlm blog I,ddk dlm gua ok? Thanks,wasalam :)

p/s; Kau siapa nk ckp aku takda agama bagai? Kau Tuhan ke? Lain kali ckp guna akal,tak guna Tuhan bg kau akal tp tak reti guna. Lg satu,if dah stalk blog aku diam-diam jela. Nk melenting sana sini knp? Blog aku,suka hati aku lah nk cerita psl apa. Lgpn kalau tls psl org lain kena tngkp ek? Oh,takut derr =.='

WELL,THIS IS MY BLOG
TAK SUKA TAK PYH BACA
TAK HADAP LANGSUNG
BLAH BLAH
L-O-S-E-R

xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.