May 1, 2010

Much fun,

Hell hello peeps,

Phew phew,penat kot. Td I keluar kan,nk pg brg sikit. Mmg plan awl2 nk keluar dgn Ayien sbb text Auwud and Matt diorg takda. Pg wedding rumah Anong,so decide lah ajk Ayien. Tp dia pulak ada tuition,suruh skip dia ckp dah 3x skip so mcm tak patut je nk paksa. Even rindu gilababi dkt Ayien ouw,haish. Last2 ajk Dyana,nsb lah minah ni free. Lgpn dah lama kot tak jmp dia ni,haha. Mula2 mmg nk suruh Abg Wahie yg hntr,tp Dyana ckp dia naik motor and nk amik I. Tggu pnya tggu,dia boleh sesat pulak nk cr rumah I,duh bnyk kali kot dia cll tny mana rumah I. Haha,kelakar ouw. Entah kemana2 dia smpi,haish. I keluar agk awl,sbb hr ni cuti kan so mst rmi org yg err err. Rimas dan lemas nnt if pg lmbt2 ;D

Rempit lah skjp,then dah smpi terus pg cucuk duit. Amik 100bux,sbb nk beli mcm2 kot brg. Then pg Court Mammoth,mama suruh pg byr apa entah. Plan mmg I nk treat Dyana Pizza Hut. Ergh,rmi org ouw. Dah lah I mmg mengidam nk mkn pizza,haha. Pg cr brg2 semua,next destination pg mkn. Check it out dkt Mcd,duh full house kot. Last2 pg KFC,nsb tak rmi sgt. Tu pn agk pack lah kan,tak fhm btl. Tgh2 mkn,kitaorg bergosip lah itu ini. Yelaa,long time no see ;D Agk lama lah jgk stay dkt KFC,mkn nya takda lah lama tp berbual lebih. Hari ni I jmpe rmi org kot,rmi sgt2. Yg I knl,rmi lah jgk. Ada yg tegur ada yg tak,sombong lah kata kan =.='

- Anne and Adam,awwh sweet couple kot. Act I nmpk Anne dgn Oshien,then I lepak KFC I nmpk Anne dgn sorg mamat ni. Mcm prnh tgk,dgn hood bulu2 dia lg. Fkr2 blk,mmg dlm otk I bf Anne. Haha,I boleh terlupa pulak dia ada bf. I pn mcm blur and blank Anne dgn siapa,minah ni boleh pulak lambai2 I kan? Haha,dia comel kot. Dah lama sikit,br ingt nama bf dia. Tu pn mcm err err,sbb Adam stay KL. Then tiba2 nmpk dkt Muar,blurr kejap. Tp I nmpk diorg td,serious I ingt dkt DJ ouw. Yela,DJ kan prnh dtg Muar. Hee,best kot!

- Oshien and Arynna,sibling yg comel ni. Haha,act I dah lama tak nmpk Arynna. Yela,dia kan study. Then td I pg kedai bj dkt dpn Fresco tu,terserempak pulak dgn dua beradik ni. Tgh pilih2 baju,mula2 mmg tak perasan gila2. Oshien yg tergur I,sorry yeah tak perasan td? Arynna tgh otp,dia senyum je. Awhh,lawa kot! Oshien pn comel jgk,hee.

- Nad,minah rockstar ni. Haha,dah lama tak nmpk dia. Yela,dia kan bdk hostel. So time bdk2 hostel blk jela I nmpk dia. Makin hot kot minah ni,tu yg Mirul makin suka kan kan? Haha,oops minah ni dah ada Ah Chong lah ;D I smpi2 lg mmg dah perasan dia,then lepak KFC dia pn lepak jgk dgn member dia. Time nk blah tu,I sempat kot tny psl Tiera. Haha,bestie br. Dia boleh ckp Tiera tu exbestie dia,sial je. Agk lah,takda org kot nk kwn dgn Tiera tu -__-

- Qayyum,bdk sengal ni. Sakit hati je tgk muka dia ouw. Entah mcm mana boleh terserempak pn I taktau,haish. Mula2 I ternmpk Quraisha dgn Farah Hani je,taktau pulak minah 2org ni bwk mamat ni. Ergh,I saja je buat muka kerek dpn Qayyum ouw. Pdhl I control nk gelak kot,sbb I tgk dia je terus terbayang muka Ad. Duh,teringt yg dia mintak coup dgn Ad. Kelakar kot,smpi Ad gaduh dgn Ariff.

-Jijie and Jijan,2org JR I ni. Duh,kerek gila kot! Seriously,ingt dkt schl je kerek rupanya dkt luar pn sama jgk. Haish,tau lah nk meet gf kan tp tak pyh lah kerek sgt. Br form4 kot,aduhduh =.='

Goodbye for now,byebye
xoxo,EJ

2 comments:

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.