May 18, 2010

Happy Teacher's Day,

Hell hello peeps,

Smlm kan schl I ada buat sambutan for Teacher's Day,err tak meriah mana pn. Seriously,I miss Convent pnya celebration ouw. Special je,schl yg skrg ni? Hmm,hampeh. Entah apa2 je,mengarut lg mencarut. Sakit hati pn ada,nsb lah tak kena byr apa2 ouw,ishh =.=' Ok ok,lets start our story,I smpi schl around 0640am. Smpi je tgk bdk2 ni takda pn tggu I,so I tggu lah sorg2 mcm org bodoh. Then Anum smpi,I pn tgg Fara smpi. Eyka mmg I tak nmpk lngsg btg hidung dia,ingt tak dtg. Fara dah smpi,kitorg pn gerak lah masuk schl. Suasana schl pn mcm err,tak meriah lngsg. Cuma ada susun kerusi jela dkt dtrn,mula2 I mcm erk knp susun kerusi ek? Haha,blur and blank =.='

Cikgu bg arhn suruh masuk dtrn br ktorg gerak,I just bwk bag then ada cameraand handphone. Bnd penting ni,haha. Nk jd photographer pny psl,I snggup ddk dpn sekali. Duh,dah lah dgr cikgu2 berucap. Sleepy doe,serious I tahan je mata I. Kalau I ddk blkg mmg dah lama mata I tertutup rapat,haha. I pn buat2 lah berdisiplin kan,dgr setiap word yg cikgu berucap. Dr sorg and then sorg lg,rmi pulak tu. Kalau pendek2 ucpn tu I tak kisah,ni pnjg lebar. Nama je sepatah dua kata,tp mcm 2-3 muka surat -___-

Time persembahan pulak,SK line buat boria. Best kot,dgn baloon2 lg. Awhh,comel gila. Dora lawa ouw,dgn baju kurung merah dia lg. Time boria kan ada ' ewaah ',bdk2 ni jahat ouw.Dorg tkr jd ' Boteett' . Sial je kan? I dgr dah gelak2 je,then I snap2 picture. Mmg best gila lah. Persembahan nasyid lg best,Husen main gitar. Awhh,sweet doe! Semua keliling dia je nk snap picture dia. Haha,dgn suara Senyum lg. Duh,mmg best lah! Persembahan sketsa paling tak boleh blah. Psl kurang ajr dgn cikgu then cikgu tu merajuk,realiti kot dkt schl I. Sensitif gila cikgu2 dkt schl I ouw,haha.

After rehat,ada acara murid2 vs guru. Tp mcm tak mendpt sambutan je. Time netball je ok,then yg lain2 semua mcm sial je. Ada acara buat sandwich lah bagai,tp mcm senyap je. Yg bdk2 ni amik kesempatan nk gaduh lah bagai,I mcm biasa lah snap2 picture. Haha,mcm tak biasa pulak kan? Mmg best gila lah,mcm2 pose ktorg buat. Camera whore lah kata kan,haha. But yg paling tak boleh blah time Liul and Miera story psl adk Nora,Siti msg dgn Korea. Duh,crushed lg. Gampang seyh! I sbr je,buat mcm takda apa2.

Dah hbs semua acara bodoh tu,ktorg terus boleh blk. Phew,at last boleh pn blk. Agk awl lah kan blk,I pn suka gila babi ;D Then before blk boleh snap2 picture lg dgn Ad,hahaha. Well,biasa lah ktorg kan. Tak boleh nk buat apa lah if dua2 dah meet. Kan kan Ad?

xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.