May 25, 2010

Few hours to go,


Hell hello peeps,

Ey,I can't wait lah derr. For what? My sis nk blk Muar ni,awhh best best. Dpt jmpa Ariff Daniel,duh rindu dkt bdk gemok tu =.=' Yeah,my sis kan dah stay Sarawak now ni. So,ptg td dia bertolak from Sarawak then terus pg rumah mertua dia dkt Bentong,Pahang. Esk pagi br bertolak blk Muar,wuhhhuu!

My sis dah blk mmg siap lah dia,mcm-mcm I dah kumpul apa yg I nk beli ni. Haha,takda lah. Dia dah ckp if I nk apa-apa just tggu dia blk,br boleh mintak apa-apa je. Supra boleh derr? Haha,tu wishlist Raya :) Khamis for sure dia akn ajk pg Melaka,nk pg Tesco or tak pn Dataran Pahlawan. Then Jumaat pagi kitaorg dah gerak pg Bentong,ada wedding. For sure pg Kuantan pny,nk shopping lg. Ni yg seronok derr,hlg semua exam I -___-

Btw,Khamis ni jgk exam I hbs. Last paper,Science 1&2. Duh,dupdapdupdap =.=' Cikgu target I dpt A for this exam,err kalau tak dpt kena apa ek cikgu? Lemah btl kalau ada org bg hope-hope ni. Tak bg tak boleh ke derr? Whatever it is,esk paper Mathematic 1&2. I need to prepare mentally and physically ;D Pray for me,muah muah ily guys!

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.