May 18, 2010

Double H,

Hell hello peeps,

Got to tell you something,I tak jd away because of something. Why? Just let it be personal. Ok,I nk bgtau yg I tak suka sgt org yg HYPOCRITE and HEARTLESS. Tau kan apa tu heartless? Mcm takda hati,perasaan and so on lah. Sakit hati kot bila dpt kwn or siapa2 lah yg ada double H ni. I thought last person yg I knl ada double H ni Abd Aziz b Maslan je. Rupanya,ada lg org lain. Mmg lah dia buat I tak sesakit yg Abd Aziz buat but for me bila dah kena sekali rasa mcm erghh adn tak nk kena lg. Hmm,smlm I kena lg mcm mana Abd Aziz buat dkt I.Serious,smlm I menangis sbb bnd ni jd blk.

Korg pn tau kan yg I nk sgt knl dgn bdk SMT JB ni,yeah bdk rugby time KAT tu. And I if nk sgt knl dgn bdk tu,mst ada something rite? Bkn sbb apa,just muka dia mcm kwn lama I and I suka tgk dia. I tak reti nk menipu doe,if I suka I akn ckp I suka. Ok lah,Scha pn dah tlg I dpt kan num bdk ni. Ktorg text,but tak selalu sbb dia pn busy so I pn mcm ok lah. Mmg excited gila,sbb I nk sgt knl dgn dia. Mula2 text then otp,I tak kisah pn. Tp I mmg dah bgtau dia yg I dah ada DJ,and dia pn ok. Yela,sbb kalau I text and otp dgn dia tak semestinya I nk couple dgn dia kan?

Almost a week jgk lah I text and otp dgn dia,mmg happy lah sbb dia selalu dgr probs I and jd laughing gas I. But tiba2 smlm,dia text I and mintak maaf. I terkejut kot tiba2 nk mintak maaf,I pn mcm pelik knp dia mcm ni kan. I pn lyn kan jela,dia text ' I rasa kita patut jaga bts prhbgn kita. I dah buat slh bsr dkt seseorg but org tu tak buat slh pn dgn I' . I baca je text dia,dlm hati I dah pns sbb 'seseorg' tu msti lah gf dia. Ok fine,I tak kisah if dia ada gf pn. Bkn I nk flirt dia pn,but at least bgtau I yg dia dah ada gf tak boleh? Ssh sgt ke nk admit dah ada gf? I ada bf,I boleh admit. Knp dia tak boleh?

Dlm hati I dah sumpah serana je org mcm ni,yela I ingt Abd Aziz je yg mcm ni. Rupanya ada lg org double H mcm ni,kalau korg kena pn sure sakit hati kan? Seriously,I rasa mcm menyesal je knl dia. Mmg lah dia baik,tp dia ada sifat double H. Tu yg buat I tak boleh sgt2 terima dia,I mmg suka dia. Suka tgk dia plus suka dgn perangai dia. Dia baik,suka buat I ketawa and so on tp knp dia mst ada sifat double H tu? Kalau takda tak boleh ke? I crush doe dgn dia,dia mintak maaf dkt I bnyk kali. I wont accept his apology until the right time. I tny dia knp dia tak admit yg dia dah ada gf,dia ckp ' I tak boleh kwl nfsu I dkt perempuan'. Dood,alsn tu mcm smph tau? I bkn ajk dia make out ke apa,just text and otp je kot.

Duh,tak fhm btl lah guys zmn skrg ni. Mcm2 jns,menyakitkan hati je lebih. Ssh sgt ke nk mengaku yg dah ada gf? Ssh ek? Kalau rasa nk single sgt,breakoff jela. Kan sng nk admit single,ergh! Smpi bila doe guys nk jd mcm ni? Girls pn ada jgk mcm ni,but I ckp ni based on my experience. Dah 2x I kena mcm ni,termasuk smlm. Guys,pls stop it doe!

NAK BUNUH ORG MCM NI BOLEH KAN?

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.