May 26, 2010

Another desperate woman,

Hell hello peeps,

Okay okay,skrg ni I nk story morry psl seorang Nora Nabilah. Dia prnh ada dlm SuperDuperGreat Seven,dulu lah. Skrg ni,err taktau nk ckp apa lah kan. Tgk perangai dia,makin lama makin worst. Dia dah prnh ckp dgn I,nk brbh sbb this year nk SPM. Tp,nk brbh tu dkt mulut je. Takda niat lngsg derr,makin teruk je I tgk. Mmg dulu I close sgt-sgt dgn dia,everything pn share sama-sama. Tp skrg ni,lain pulak jd. Mana I pg,org ckp psl dia. Kalau org ckp psl bnd yg baik-baik,I terima lg. Ni tak,bnd yg buruk-buruk. I yg kwn dia ni pn mcm err okay,pelik sgt how come bnd ni boleh jd. Even Naja and Wana yg dulu paling close lah kata kan dgn dia,skrg ni pn dah tak close. Lngsg tak bertegur,knp bnd ni boleh jd? I pn dah mcm err,tak tegur sgt. Bkn nk pulau,tp nk bg dia pgjrn.

First thing yg I tak dpt terima perangai dia is,suka masuk line org lain. Okay lah,sng cerita dia jns suka lyn mamat-mamat yg dia sndri pn br knl. Mmg lastyear dia dah buat kes bsr dkt school,tp tak kn tahun ni nk buat hal lg? Duh,tlg fkr derr =.=' Mula-mula dgn Ijat,okay fine dorg scandle. Skjp je,berkepit sana berkepit sini then hlg mcm tu je. Org dah mula ckp,tp dia boleh pulak berkepit dgn Roy. Yeah,bdk rugby school I. Mmg lah mamat tu mcm okay lah dgn dia,tp mamat ni mmg nk knl dgn Ain Suraya. Dia boleh pg potong line,then pg luah kan perasaan dkt Roy. Byg kan lah,I mcm err okay knp lah jd mcm ni? Pdhl Ain tu cousin dia sndri ouw. Tak fhm knp dia jd mcm ni? Zyla prnh sound dia,'ALAA,KAU SATU ASPURA MSG KAU' . Tau pulak dia nk touching,btl lah kan apa Zyla ckp? Dia prnh ckp dia cll Mamat,then nyanyi bg satu dorm dgr. Euww,tak malu ke? Apa perasaan Iema bila dgr bnd mcm ni? Dia tak fkr semua ni,dia sgt-sgt selfish.

Secondly,dia suka menunjuk. Bkn I nk jealous or what,tp bnd dah dpn mata. I mcm err tak fhm sgt-sgt,perangai dia ni if dia je yg nmpk takpa. Tp ni,semua org dia nk tnjk-tnjk. I tau lah dia kaya or whatsoever tp kalau tak menunjuk boleh kan? First thing yg dia menunjuk is psl brg-brg Nike dia. Of course lah bag dia kan? Mmg comel gila,tp bag tu fake. I yg pakai bag Nike original ni pn takda menunjuk satu school,cerita sana sini bag tu mhl lah blahblahblah =.=' Ey,org beli brg yg original diam-diam jela. Takda nk kecoh-kecoh,org yg kecoh-kecoh ni org batak je. Yelaa,tak prnh pakai bnd original sekali dpt mcm kera dpt bunga lah kan? Even bnd tu fake,euw euw geli mat mat mat. Then psl phone Blackberry,duh dia mencanang cerita dia ada Blackberry smpi dkt Teacher Norliah. Pdhl takda pn,dia pakai phone biasa je. And hr tu,dia kata dia belikan Roy baju Nike. Sekali Roy nk pakai baju tu,Wan tegur ckp ketiak dah kuning. Euw,nmpk sgt dia pg amik bj abg dia then bg dkt Roy and ckp baju tu dia br beli. Duh,malu derr =.='

Thirdly,dia ni kira talam dua muka jgk lah. Sbb tu I dgn dia dulu kena be careful,agk bhy lah. Byg kan,I tak suka one girl ni. I pn story lah dkt dia,dia pn join kutuk-kutuk minah tu. Tp dah lama-lama,I dpt tau dia pg cerita dkt minah tu apa yg I ckp dkt dia. Sial tak? Derr,ingt sikit. I sbr je selama ni,I nk bomb dia bila-bila boleh. Point dah bnyk je ni,tp tlg lah brbh doe. Semua org hrp dia brbh,tp dia mcm heartless je. Ish,tak fhm lah tgk minah ni. Keras kepala,mmg dia lah org nya. I sakit hati,bkn sbb jealous tp sakit mata tgk perangai dia. I hrp-hrp sgt dia brbh derr,dia kwn I even bg I perangai dia dah crossed out the line.

xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.