April 16, 2010

We're fine together,


Hell hello peeps,

Dah dua hari kan I tak update blog? Erk,I mls nk update. Takda bnd nk story ;D Today I nk story apa pn I taktau,tp rasa mcm ada story yg best. Erm,kan hari tu I ada bergaduh dgn DJ psl betina tu. Yeah,mcm2 jd kan? Smpi dah nk break,tp slh DJ jgk sbb dia yg curang hari tu then betina tu pn satu sibuk sgt nk amik tau hal I dgn DJ. Kan betina tu ckp dia ada amik num I,takda pn dia text I. Takut lah tu,haha.

Now ni,I pn dah ok dgn DJ. Dia sndiri yg mintak maaf dgn I,yela maybe sbb dia rasa bersalah. So tak kan dia dah mintak maaf I tak nk maaf kan,I maaf kan dia. Ergh,tp geram lg dgn dia. Dia mcm heartless je suruh I itu ini,sakit hati pn ada. Mula2 dia yg ckp yg kitaorg tak boleh terus mcm ni,yela I lyn dia mcm nk tak nk je ;D Slowtalk and slowtalk,dia suruh I delete social networks. And I pn suruh dia delete all his social networks,and he's agree with my decision. So i yg delete kan dia pny Myspace,haha. Puas hati,hmph! Dia suruh I delete blog,tp I ckp I tak nk sbb blog ni lah tmpt I luah kan perasaan blablabla. So,he's fine with it (;

Dah delete semua,mlm tu I otp dgn dia. Act line tak berapa nk ok mlm tu. I pulak tggl kan hp dlm bilik,I pg iron baju schl. I masuk bilik,dia cll I. Tiba2 je dia tny I otp dgn siapa,duh serious I tak otp dgn siapa2 pn sbb td I tgh iron baju kan? Dia pn mcm takda mood je,haish. Padahal br ok td,ergh -___- Dia mrh2 I apa semua,I diam kan je. I mls nk lyn,karang lain yg jd. Tiba2 dia diam then I suruh dia mrh lg. Dia ckp tak nk,ee gedik! Time tu lah dia ckp,dia bkn mrh pn. Dia just geram je dgn I,duh geram smpi buat I mcm nk gila? Adoi,parah lah mamat ni. Mlm tu jgk I ragging dia,nsb lah kan?

Skrg ni,kitaorg dah ok. And I think I ends my writing here,goodbye for now (;
xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.