April 18, 2010

Super Sunday,

Hell hello peeps,

Today Sunday kan? Awhh,bestnya duduk rumah dgn mama papa and Boy. Papa tak kerja hari ni,so dapatlah spend time dgn my parents. Jarang kot dpt mcm ni,hee. So pagi td I bgn takda lah lmbt sgt,mcm biasa je. Bgn je terus tgk hp,ada text DJ. Dia mintak maaf sbb tak cll smlm,dia overslept sbb mkn ubt. Nvm lah,lg pn dia tak berapa nk sihat. I text dgn dia,then mama mintak tlg dkt dapur. Like usual lah,tlg mama masak then prepare a few things for lunch.

Mama masak kari ikan,but I tak suka sgt. So i suruh lah mama goreng macaroni. Aww aww,fav i ouw! I dah prepare semua brg,mama boleh pulak pg tgk Melodi. Duh,I dah lpr ni. Lama jgk lah mama dkt hall. I ddk dpn lappy,download lagu. Tgh I concentrate dgr lagu,mama pn dah start goreng macaroni. Perut I dah bnyi mcm apa je ni ;D Yelaa,I tak lunch lg. I nk mkn macaroni goreng tuu!

Tak smpi setengah jam,macaroni dah siap. Phew,menggoda betul I tgk macaroni dlm kuali tu. Act I nk mandi dulu,tp mama suruh kemas rumah. Mama,papa and Boy pg rumah nenek dkt Prt Setongkat. So i ddk rumah sorg,I kms rumah then mop. Phew,pnt kot. Tak sempat lg nk mandi,dorg dah balik ;D Mama pn mcm nk mrh je,tp tgk rumah dah berkilat kan terus tak jd nk mrh.

Tadaa,ni lah macaroni goreng tuu!

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.