April 14, 2010

She's a whore,

Hell hello peeps,

Im at home now,yeah last night I spent my night at the hospital with my lil bro. Dia dah buat operation smlm,i guess. And today diadah discharge from hospital. So I dont need to spend my night at the hospital tonight. I agk kepenatan sbb tidur pn tak cukup sgt,lg pn I just tidur ats kerusi while my head on his bed. Awhh,tengkuk I dah mula rasa sakit. I pn taktau knp,hmm. Balik je td I terus baring ats katil I,rindu ouw tak tidur ats katil sndri even for one night.

Last night,mcm2 berlaku. I pn tak fhm apa yg sbnrnya diaorg try nk lakukan,tp I sbr je. I tak kisah org nk buat I or sabotage I sekali pn,I tak kan give up. Thats my prinsip and if bnd ni dah crossed out the line,I akn buat bnd yg sama dkt diaorg. Bkn sekali but I'll double it. It is clear enough my words? Ok,lets see what had happened last night.

DJ text i,dia tak sihat sgt. Awhh,kesiann kan? Slh dia jgk,dah kena hjn tp tak mandi. So,serve him right! Then,dia text I balik dlm pukul10 mcm tu. Diackp bdn dia lemah lah bagai,I suruh dia cll mama and bwk pg clinic. Tp dia ckp mama tak bwk hp lah blablabla,tiba2 dia ckp driver dia dah ready. So I tny lah siapa yg dia ckp driver tu,dia ckp Huzie. WTF? Lantak lah,tp bnyk2 org knp minah ni yg dia suruh hntr mknn lah bagai? Ergh,tak fhm -___- Then dia ckp nk mandi br mkn,ok I pn stop lah text dia.

Kejap lg,minah tu text I guna num Danny.

DJ; Ni Huzie,kau mmg tak puas hati sgt dgn aku kan?
Kau nk sgt num aku kan?
Tak pyh,aku dah save num kau and once aku dah ada num kau,
kau dgn Danny bye2,
haha.

EJ; Haha,like I care?
Buatlah apa2 pn,I tak kisah.
You buat I,I buat you balik.
Silap org lah ok?
Jgn ingt you close dgn Danny,you boleh buat mcm2 lah ek?
Euw,sorry. You slh org.
Save lah num I,bg dkt kwn2 you.
I tak prnhkisah pn syg.
Just do whatever you want,it doesnt matter to me.

DJ; Haha,one more thing syg.
Kau maybe tak tau yg Danny dah kencing ats muka kau.
Kau patutnya tny mana dia dpt duit pg Caliban last week,
phone br dia ni siapa yg belikan and gmbr betina mana yg dia set as wallpaper.
Kau ingt parents dia nkbg dia duit ke?
Dah lah tak kerja,kuat smoke pulak tu.

EJ;Kau ingt aku heran?
Aku tak kisah pn kau nk ckp apa,jgn ingt Danny tak prnh ckp blkg psl kau.
Haha,sorry lah ek?
Buat jela apa2.

See,mslh kan? I pn taktau lah nk pcy ckp siapa,skrg ni I dkt tgh2. Lantak lah apa2 yg betina ni ckp,I letak tepi smpi kan I dpt sndri bukti yg DJ ni mcm apa yg dia ckp. And I pn tak kan trust DJ 100% lg,tak pyh tny berapa percent I trust dia. I bkn nk jatuhkan dia or what,tp dia sndri prnh curang dgn ank sedara betina ni. So no wonder lah betina ni mrh2,sbb DJ break dgn ank sedara dia then coup dgn I balik. And one more thing,betina ni prnh suruh DJ break dgn I. Sbb apa? Jealousy. Yela,betina ni kan used to be DJ's stupid exgf. Haha,whatever. Just do what you want bodoh,I tak hadap korg pn. Euw,GROSS!

After I text dgn betina tu,DJ text I. Dia ckp blablabla,mula2 nk blame I jgk. Duh,kalau I yg sentuh betina tu I mengaku lah slh. Ni tak,betina tu yg tiba2 text ckp mcm lan jiao. Slh I jgk ke? Ergh,tlg lah fhm. Temperature I mmg tak stable gila smlm,DJ kena brainwashed. Nsb lah kan? Dah tau betina tu nk off kan relationship kitaorg,ni lg boleh berkwn. Siap ajk dtg rumah,fuck off! Mcm dah takda kwn lain je,and dia siap ckp dkt I siapa nk jaga dia time2 mcm ni. I kn jauh,duh br skrg nk keluarkan statement mcm tu ke? I rasa dah lama jgk I coup dgn dia,br skrg dia sdr yg I ni jauh?

Ok fine,dia mengaku psl curang tu. I mls nk fkr lg,serabut doe. I syg dia,I pn ada ckp dgn dia knp I boleh setia tp dia tak boleh? Betul lah apa yg I ckp,bkn kitaorg je yg coup long distance mcm ni. Rmi lg,diaorg still happy je. I nmpk prbhn dlm diri dia time dah 1-2 bln. Masuk bln ke-3,dia dah balik perangai lama dia. Duh,tak fhm betul lah. Dia ckp dia tgh try lg. Dia tgh try tp still nk buat bnd2 yg dia buat dulu,how come? Come on lah,kalau nk buat something tu buatlah berterusan. Jgn buat bnd halfway je,tak jd apa pn.

To that whore
Ey,kau nk buat apa kau buat lah
Aku tak kan halang kau pny plan
And skrg ni aku dah anggp kau mastermind dlm segala hal yg berlaku between aku and DJ
Kau jgn terkejut lah if something akn berlaku dkt kau
Aku bkn nk ugut tp ni kenyataan
Just accept wht im goin to do to you
Kau jgn ingt kau dah cukup bsr nk buat aku yg bwh kau ni mcm ni
Kau dah bsr doe,i meant dah tua
So fkr lah matang sikit
I guess umur mcm kau ni dah boleh kawen
Tak pyh nk sibuk hal org lain
Get it?



No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.