April 13, 2010

Noob,

Hell hello peeps,

Just for a short update,I nk ckp psl B_ _ _ _ . Siapa pandai teka lah nama ni,haha. Ok,knp dgn minah ni? Erk,fyi minah ni berlagak mcm lah dia yg pgg dunia ni. Umur pn sama dgn I,dah reti citer gebang. Ey,tlg lah fhm. If setakat wakil schl dlm sukan tp prestasi akademik mcm paloi,better ddk rumah jela weyh. Sakit hati je tgk minah ni,even dia ni one of my gang tp dpn dia kitaorg propaganda je. Sbb dia lah rmi bdk2 ni sakit hati dgn perangai dia,tak reti kenang budi. Time susah menangis2 cr kitaorg,if sng muka kitaorg ni prnh pulak terbayang dlm otak dia tu. Fuckoff doe,GRR!

Dah lah ddk felda,tp tak nak mengaku. Dulu I tny ddk mana,ckp ddk bndr JB. Ey,Kota Tinggi tu bndr JB ke? Adoi,I yg bkn org JB ni pn tau lah tgk map. Nmpk sgt dia ni bdk br nk up,kitaorg pn bdk br nk up tp takda lah nk menunjuk sgt yg diri tu br nk up. I tahan je dgn dia ni,mulut dah lah mcm pantat aym. Suka2 je nk maki org,if org maki dia tau pulak nk melenting. Dah kena fuck dgn Aspura,tau pulak menangis2. Ey,org tak kan fuck if mulut dia mcm tu. Semua org dia nk maki,hebat sgt ke? Tlg lah fhm. I nk nk maki balik,fkr dia tu kwn I tp dia prnh pulak fkr I ni kwn dia. Euw,gross! Bayangkan lah,dia prnh maki cikgu ok? Kalau maki blkg2 tu I pn prnh buat,ni tak. Dpn2 kot,nk ckp mak bpk dia tak ajr rasa nya dah cukup dah mak bpk dia ajr. Haish,tak fhm lah tgk minah ni.

Bdk form4 dah masuk schl I,makin menjadi2 perangai dia. Semua junior dia nk,dah lah dah ada bf dkt felda tu. Then bdk form4 semua nk kaut. Duh,murah kan? Tak tau lah apa mslh minah ni. Bila org ckp psl curang2 ni dgn dia,tak nk mengaku pulak yg dia dah ada bf dkt felda. Ftd lah weyh,pijak semut tak mati. Minah mcm ni rogol rmi2 je br dia sdr,haha. Bila rmi bdk2 lelaki dah tak suka dia tau pulak nk malu. Ingt taktau malu ouw,apa lah nk jd kan? If dia bljr pandai then nk buat hal,I tak kisah. Ni tak,dah lah bodoh. Sombong pulak tu,tak prnh nk dgr apa yg org ckp. Dia ingt dia je yg btl,if org tegur prnh pulak dia nk dgr kan. I rasa mcm nk hntr je dia balik felda lah,ada dkt schl ni buat sakit mata and hati je dgn perangai yg mcm siaal.

Byebye.
xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.