April 13, 2010

Hospital,

Hell hello peeps,

Hell-yeah,today akhirnya hjn jgk. Phew,kalau tak panas sgt2. Tp mcm sekejap je hjn ni,hjn lah lama2. 2-3hari tak stop pun takpa,haha. Today,balik rumah mmg alone lg. Mama pagi2 td dah pg hospital sbb Boy buat operation today,so balik td rumah takda org. Balik je,terus baring. Penat ouw,rasa mcm nk pitam sbb pns sgt. Buka radio mcm smlm,nsb lah rumah ni kuat if tak I dah mati dlm runtuhan rumah ni. Tgh text2 dgn DJ,tiba2 mcm cll. Mama bagitau Boy dah buat operation and sk boleh keluar,tp mlm ni I kena teman Boy. Duh,thats mean I kena tidur wad. Haish,actually I tak suka nk tidur dkt hospital even just nk teman org. Tp nk buat mcm mana,adk I kot. So agree lah dgn mama nk teman Boy mlm ni.

Mama ckp pakai elok2,I mcm nk pakai baju kurung je mlm ni. Tp takut pns pulak,ergh. Mls nk fkir,I continue balik texting. Text and text,I tertido. Bgn je tgk dah pukul5,duh mcm2 kerja i belum buat lg. Nk sidai baju and kemas rumah,satu apa pn I tak buat lg. I bgn,terus pg mandi. Dah siap mandi,terus basuh kain. Smbil tu I prepare brg2 I nk buat ns grg mcm smlm,tp hopefully today takda kulit telur lah kan ;D At last siap pn ns grg I,tp kain dlm washing machine belum siap basuh lg. So i pn ddk dpn lappy and update blog,yela mlm ni dah tak boleh nk update kan? Boleh if nk bwk lappy,celah mana pulak nk cr WiFi? Haha.

Enough for this title,see yeah in the next update. Dadaaa
xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.