April 11, 2010

Happy Bored Day,

Hell hello people,sorry lah today I update blog lmbt sikit. Mls nk mengadap lappy ni,haha. Erk,ok lets start. Today was a bored day,serious doe =.=' For the whole day,I terperap dlm ruma je. Tak pg mana2 pn,sakit jiwa ouw. Tp bgs jgk lah,dpt tlg mama msk hari ni. Baik kan kan? Haha. I pn taktau lah,if schl membosankan. If stay ruma pn bosan jgk,haish. Nk txt pn taktau nk txt dgn siapa,mcm tak penting je ;D

Pagi td I bgn pukul11 mcm tu,tu pn mama yg kejut ouw. If tak mmg tak bgn smpi ptg,haha. Bgn je txt2 kejap,then tlg mama dkt dapur. After dah prepare brg2 yg mama nk msk,I relax dpn lappy. On9 Myspace and dgr lagu dkt Youtube. Phew,dah dpt rase kebosanan yg melanda. Mama dah siap msk,terus lunch dgn Boy. Dah knyg tak rasa sleepy pulak ouw,selalu I akn rasa sleepy after mkn but not today. Haish,pelik2 je.

After dah mkn,mama mintak tlg kms ruma. I tak hbs2 ckp kejap,haha. Dah jd habit ouw =.=' Dr dpn lappy,i pg hall pulak tgk tv dgn mama. Apa yg mama suruh buat,satu apa pn tak terbuat lg. I tgk tv smpi pukul5 ouw,tu pn mcm tak sdr dah pukul5. I terus amik towel and masuk toilet,shower time! Dah siap mandi,ingt nk mop ruma. Last2 mama ckp suruh mop ruma esk je. I pn mcm nk melompat ouw,haha.

After mama dah ckp mcm tu,i terus ddk tgk tv lg. Citer best kot,Syahadat Cinta. Tgk and tgk,dgn khusyuk nya I tgk citer tu. Padahal I dah prnh tgk citer tu before this,haha. Tak hbs pn I tgk,then mama suruh tgk berita. Pukul9,citer Maut. Serious,I mmg nk sgt tgk citer ni. Dr hari tu I tggu,tp terlepas nk tgk. And td,dpt pn tgk smpi hbs. 5stars doe,bnyk pengajaran yg I dpt ;D Papa pn lyn sekali tgk citer ni,haha. Today I bnyk menghabis kan masa I dgn family ouw,Danny pn takda for the whole day sbb pg gig. Rindu sgt2,wuuhuu! Takpe,mlm ni dia dah jnji nk otp (;

Ok,Im goin to end it here. See yeah in the next update.
xoxo,Ell Johan

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.