April 20, 2010

English debate,

Hell hello peeps,

I got something to let you know,I dpt jd speaker dwn in English Debate for KAT (Kejohanan Antara Teknik) Johor 2010. Phew,agk terkejut lah. Tp teacher awl2 lg dah bgtau I yg I dpt jd speaker dwn. Takut kot,bkn sng. Even kena baca all the rules for that debate tp teacher ckp speaker dwn ni paling penting dlm debate after the debatator. Td pagi jgk teacher Noridah ada bg text for speaker dwn,dia ckp if tak hfl and lancar siap lah I. Duh,awl2 lg dah kena ugut kan? GRR!

Fyi,KAT Johor 2010 akn berlansung pd 7th of May until 9th of May 2010. So I kena stay dkt hostel for 2nights and 3days. Awhh,thats awful. I dont want to stay there,its haunted! Well,nk buat mcm mana kan? Menangis air mata drh sekali pn,I tetap kena stay dkt hostel even for 3days. At least I dpt lah jgk experience,sbb seumur hidup I tak prnh stay hostel. Haha,takut kena buli ;D Masa KAT Johor nnt,bkn I je yg stay hostel tu. Semua schl teknik and vokasional seluruh daerah Johor yg take part akn stay dkt hostel. So agk rmi lah,I think dlm 12 buah schl teknik and vokasional. And at the same time,bkn bdk2 yg ada amik bhgn dlm debate je. Tp sesiapa yg amik bhgn dlm softball,rugby,bola sepak and bola jaring for KAT Johor 2010 akn stay dkt hostel jgk. Duh,full house lerr!

I pn mcm dupdapdupdap je,tggl 2weeks je kot. Duh,nk kena hfl lg. Sempat ke? Erk,buat2 sempat jela. Risau kot,haish. Teacher ckp from debate KAT Johor ni,teacher akn pilih the best speaker dwn then dia akn hntr for KAT Kebangsaan. Whoa,its a gold chances! I wont let it go,serious. Best kot,bkn sng kan? Lg pn KAT Kebangsaan buat dkt schl I jgk. Kali ni,semua schl teknik and vokasional seluruh Malaysia akn bertandang pg schl I yg mcm err err -___- Lg pn sesiapa yg join KAT 2010 either Johor or Kebangsaan,akn dpt sijil. Yes,thats my target. I nk dpt sijil untk tahun ni sbb nnt masuk penilaian for akhir tahun and of course dpt merit kan? Haha,I loikkeee!

Wish me the best of luck,goodbye for now!
xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.