April 28, 2010

Desperate bitch,

Hell hello peeps,

Today i nk buat entry psl perempuan tak sdr diri. Haha,lwk kot tgk betina ni. Ok,lets started our story. Act,smlm I text2 dgn DJ then stop kejap sbb I ada bnd nk buat. I masuk bilik balik,tgk ada satu text ni sounds like this;

Even Im not a good person and not have the best relationship,
but give me a chance doe.
I dont want you to find me,bye.

I baca text ni bnyk kali kot,haha. Sbb pelik sgt,yela tiba2 je DJ nk send text mcm tu. Then I forward text tu dkt dia. Dia ckp slh send,nvm I pn tny lah dia tetx dgn siapa. Mula2 tak nk ckp,I paksa2 then dia ckp dgn Illa. Alaa,betina sohai yg coup dgn DJ for one day. Sng citer yg DJ curang for one day tu,and betina ni Huzie's niece. Back to the story,I mintak DJ num betina ni. Tp DJ tak nk bg sbb dia ckp tak nk keruh kan situation,and cara dia mcm nk backup je betina tu. Lantak lah,nk backup ke apa ke. I ada hak kot nk tau kan? I gf dia,betina tu siapa je? Exgf je,tu pn for one day.

I mintak2 tak dpt,then DJ mcm bengang dgn I. Dia ckp dia tau apa yg dia buat,ok lah I pn mcm mls nk paksa kan sbb dia sndri tau apa yg dia ckp. Dia yg nk settle sndri,I nk tlg tak nk. Dia just ckp dia nk off phone for 2-3days,nk ddk rumah tenangkan fkrn. Ok,I pn mcm err suka hati lah. Mls nk bergaduh lg,sbb dia kata dia tau apa yg dia buat. Dia pn ada ckp dia nk buat terbaik untk relationship I dgn dia. Ok,good lah if dia ckp mcm tu. So mlm smlm pn I tidur awl,dlm hati pns je fkr betina tu. I dah tau address betina tu,bila2 je I boleh jmpa dgn betina tu. Dah lah br form4,haish.

I balik schl td,I saja text num DJ yg 017. Mana tau dia on phone ke,then org lain yg reply text I.

EJ; Im home!
Illa; Looking for Danny? Hmm. Dia bg I hp dgn sim,dia tak guna number ni dah.
EJ; Oh ok,thanks
Illa; Ell right? Can I ask you a few question?
EJ;Yup,Im Ell. Yeah,sure you can.
Illa; Do you still with Danny?
EJ; Yup,still stick with him. Erk,can I know why?
Illa; Im about to ask you why are you still with him,why?
EJ;Duh,why you ask that kind of question to me? Of course you also know the answer right?
Illa; I ask you,answer me. Why?
EJ; I love him. And theres a few reasons that i guess its hard to explain.
Illa; I wont take that as an answer,explain your fucking reason!
EJ; Kau siapa nk tau everything?
Illa; Aku gf dia,why?
EJ; Setakat br couple 1day dah admit gf? Paloi
Illa; Kesian kau kena tipu hidup2,haha
EJ; Ingt aku kisah ke dia nk curang? Haha,kau lg bodoh. Aku dah lama tau dia curang,kau lg kesian lah bdk.
Illa; Kau lg lg lg lah bodoh,mamat tu dah tipu kau. Bodoh2 aku pn aku dpt jgk tgk dia,i can take of him. Dr kau? Kiss setakat dlm phone je,ss nk mampos
EJ; Kau ckp lah apa2 pn bdk. Aku dah tak kisah lngsg kau nk ckp apa,sbb bdk lps PMR mcm kau ni tau trash talk je. Kan? Awwhh. Kau boleh jaga DJ? Kau reti jaga diri sndri tak? Tetek dah ada? Dah period blm?

Then dia tak rep,Bubu dah cll betina ni. Tp tak angkt,then pakcik dia cll Bubu. Ckp itu ini semua,pakcik dia nk bwk geng lah bagai. Haha,Bubu gertak je terus ajk nk settle. Yg betina ni dah tak rep text I,tak angkt cll. Duh,takut ke chaa? Pakcik betina ni ckp,dia dah takda apa2 pn dgn DJ. Even fullname DJ pn dia taktau,haha. Lwk kot tgk betina ni,gelabah tetek je. After Bubu cll I,dia text I ckp I loser lah bagai. Tak termkn sikit pn trash talk dia,I text dia dah gelak2.
Illa; Haha,LOSER! Buat malu nama Johan je.
EJ; Oh really? Awhh,kau ni fhm tak mksd LOSER? Haha,ey PAKCIK KAU CKP KAU BKN GF DANNY. Asl cll tak nk angkt? Kecut? Bodoh
Illa; Dia nk bnd ni settle,ckp dkt ank buah kau tu jgn busy body. Jagalah puki sndiri. Dia ckp dia ex DJ,passing2 pulak kan? Lps ank buah makcik pulak.
EJ; Kau dah takut buat cara takut lah weyh,at least puki kitaorg tak murah mcm puki kau. Bf org pn kau nk. And kau jgn ckp org,kau pn amik bks MAKCIK kau. Haha. Angkat lah cll,kalau berani sgt. Kencing pn bersepah lg lah weyh.
Illa; Jnji puki aku ada virgin,puki kau ada? Haha. Kau nk cll sndri lah,why nk suruh org? Kau knl pulak makcik aku siapa.
EJ; Haha,ada ke? Kalau dah takda pn takpe,kau blm period lg kan? Setakat bdk form3 pn cll pn kau takut nk angkat,ni pulak aku? Dgn kau sndri taktau nama Danny,ni ada hati nk admit gf? Sohai,kau terdesak ke? Aku knl makcik kau,knp?
Illa; Weyh,nama bf aku Danial b Djohan. Apahal? Ic num pn aku tau lah. Siapa makcik aku?
EJ; Haha,br skrg nk tau? Kesian kau ni bdk. Makcik kau Huzie,DJ dah bgtau aku from a-z lah. Sbb dia break dgn kau pn aku tau,haha.
Illa; Celaka! Ok fine,semua nk DJ. Tp jgn hrp lah,dia dah fuck korang that's why tak nk lps kan dia. Bodoh lah korg,haha.
EJ; Haha,knp? Bengang? Aku tau semua citer psl kau and makcik kau,kesian kau kan dpt bks makcik sndri? DJ break dgn kau pn sbb tak nk bg Huzie fkr lain,haha. Fuck? Awhh,kau tau meaning fuck tak? Haha. Nmpk sgt kau nk desperate,puki dah tak tahan nk kena fuck ke? Kau nk dia,amik lah.

Then,terus snyp. Haha,duh tak fhm btl lah betina ni. DJ dah break kot dgn dia,still nk lg dkt DJ. Apahal? Desperate? Duh,rmi lg bpk aym dkt luar tu yg nk guna org mcm betina ni ;D Ckp dia nk berapi je,pdhl br lps PMR. Tetek pn belum tentu ada lg,haish. Lantak lah dia nk buat apa pn,sbb org2 mcm betina ni dah takda life. Sbb tu sibuk nk kacau life org,aduhduh kesiaannnn =.='

xoxo,EJ

2 comments:

  1. good ell . u sound tepek je kt dia uhh. batak sgtt kt bf orgg. hahah. bodohh

    ReplyDelete
  2. Haha,tau takpe ;D Sakit hati je tgk perempuan mcm ni,haish

    ReplyDelete

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.