April 20, 2010

Crocs or Crocs,

Hell hello again,

I nk post entry psl community bodoh ni. I pn taktau lah dr mna dia dpt nama community dia. Erk, Crocs Community. Duh,dah mcm takda nama lain je nk letak kan? Haish,dah batak sgt ke dgn Crocs yg korg ada tu? Wei,setakat Crocs Uptown or Downtown yg tak seberapa sgt tu je yg korg ada I rasa baik korg tkr nama comm korg ni. Kelakar pn ada,even I tau pengikut korg ni agk rmi lah kan. Yelaa,skrg mat rempit pn pakai Crocs. Euw,GROSS! I bkn nk halang korg or whatever,tp kalau korg dah noob tu buat cara noob doe. Sakit hati je tgk,dgn perangai korg lg yg mcm sial. Ergh,sakit mata tgk!

Fyi,leader korg tu bodoh2 alang tau? Dah lah perangai mcm anjing,then tak puas hati nk fuck2 geng I knp? Dah bsr sgt ke? Euw,tlg lah fhm doe. Betina ni sama je umur dgn I,tp berangan nk control the whole world. Nk control the whole world guna apa? Guna Crocs Uptown korg tu? Haha,berangan lah wei! Dah lah suruh org pnggl dia BirahhCrocs. Duh,ingt sdp sgt ke nama dia tu? Mcm sohai lah,org kg je guna nama mcm tu. Dah lah perangai semua mcm kg,leader pulak mmg org kg. Mmg bertambah lah nmpk comm korg ni asl usul kg hulu mana entah.

Betina tu dah lah kutuk2 blkg,then ckp I and the geng yg kutuk2 dia. Duh,betina ni dah knp doe? Tak fhm btl,dia yg saja cr publisiti murahan. Tiba2 nk ckp I and the geng yg kutuk2 dia. Wei,I ni nk kutuk org pn memilih ok? Org mcm dia tak ingin pn nk kutuk,buat hbs air liur je. Sbb dia dah mmg terkutuk pn,so tak pyh lah nk kutuk lg kan? Nsb lah. Dah puas kutuk2 semua,tiba2 nk mintak maaf. Apa mslh dia sbnr nya pn I taktau,nk kata gila I tgk waras je. Nk kata lawa,lawa lg anjing jiran sblh rumah I. Entah lah,I jd blank tgk betina ni. Dia ingt sng2 lah I nk maaf kan dia,sorry lah chaa. I bkn org yg sng nk dianjing2 kan,so dgn hrpn lah dia nk dpt maaf dr I.

Lantak lah dia nk SPM ke PMR ke,smpi bila2 I tak kan maaf kan dia. Sbb I tau plan dia nk kutuk2 and kena kan ktorg tak hbs lg. Mcm dah takda krja je betina ni,study lg bgs lah derr. Bayang kan betina tu ckp I sundal lah bagai,duh skrg siapa yg sundal? Dia maki2 I,I buat bodoh je. Mls nk lyn and I rasa if dia dah penat pandai2 lah dia stop menyalak. And at the same time,I rasa mcm bingit pulak dgr dia maki. Dah lah noob,tiba2 nk kutuk2 org lah bagai. Euw,buat malu org JB jela =.=' Kalau I jd bdk2 community bodoh betina ni,serious I tak mengaku dia leader doe. Maluu kot,dah leader noob then berlagak pandai pulak tu. Haish,tak fhm btl lah perempuan2 zmn skrg ni.

Kalau dah kg tu tetap kg jgk,even dia pakai Crocs sekali pn perangai kg tu tetap I nmpk. So kalau dah org kg tu buat cara org kg,tak pyh nk berlagak jd org yg tau everything ok? Goodbye for now!
xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.