April 12, 2010

Confession,

Hell hello world,good evening (; Lets make it short,smlm I otp dgn DJ.

Ell; Baby syg bun tak?

DJ; Ok listen here,baby dah try buang bun dr hidup baby. Gmbr bun dlm lappy semua dah delete,satu apa pn takda yg tggl. Bun hntr mms,baby tak prnh save gmbr2 tu semua. Then baby pg cr gf lain,sbb baby rase bun ni takde apa2. Nothing. And baby rase bdk perempuan tu jauh lebih baik dari bun. Ramai org benci bun,ckp bun itu ini. Time baby keluar dgn bun,org ckp bun mcm sarung nangka. Tp baby buat bodoh je,baby tak kisah org nk ckp apa. Baby taktau mcm mana nk lupa kan bun,baby dah try tp tak boleh.

Hmm,sedih sgt. Act I tak kisah if dia nk ckp apa,hak dia. Lg pn dia dah cukup jujur dgn I,bagus lah kan? Dia sgt2 jujur,tak pernah hipokrit. I tak kisah pn,dia nk ckp apa I bg je dia ckp. I pn taktau knp ktorg asyik bergaduh je,I rasa dia dah start bosan. Tp I tak kn give up dlm hal ni,I tak kan blah dr hidup dia. I akn buat dia rase happy mcm kitaorg first2 dulu,wish me luck babes!

Check out my latest update,byebye
xoxo,Ell Johan

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.