April 29, 2010

Bitch? Yes they are,

Hell hello peeps,

Today I nk post entry psl bitch2 dkt schl I. Perangai masing2 mcm anjing,GRR! Sakit hati je tgk perempuan2 ni. Kalau rupa lawa mcm Taylor Swift ke,takda nya I nk fuck. Ni dah lah bodoh,perangai mcm sial,rupa mcm oink oink and so on. Mls nk ckp,buat sakit hati je,dah lah noob then ada hati nk tnjk pandai lg. Euw,tlg lah. Dah noob tu buat cara noob ok? Tak pyh nk tnjk pndi. Act,rmi yg I fuck dkt schl I tu. So,I nk story lah ni. Lets begin our story,wuuhuu!

1. Nurtasha Amira,dia ni pengawas dkt schl and classmate I. Duh,perangai dia mmg gampang,kalau korg tgk dia mmg muka suci lah. Tp bila dah keluar tanduk dia,jwtn yg dia pgg pn dia boleh lupa. Byg kan teruk tak teruk,haish. Dia ni bajet yg dia tau everything ouw,taktau lah knp dia bajet je. Nk kata hebat takda lah hebat mana,lawa pn takda lah lawa mana. Perangai dia ni lebih kurang Bella je,yela dah jd bestie skrg ni. FUCKTHEDOG! Euw,menyampah tgk betina ni. Dah lah dah ada bf,then dkt schl boleh pulak dgn jantan lain. Haha,bodoh kan? Kalau kantoi lah dgn bf dia,mst mati pnya betina ni. Dah berpeluk2 semua dgn jntn dkt schl I tu then time balik asrama frm kg boleh citer dkt bdk2 ni yg dia dpt kiss lah bagai dr bf dia. Duh,murah nyaa =.=' Aspura semua dah tak suka dia,kitaorg lg lah. Prnh pulak suka dia,dpn dia I propa je. Tlg lah nk close dgn org yg takda life ni,euw euw. Fyi,betina ni jln tak boleh mendada lg kot. Phew,cara dia jln mmg best lah. Mnedada kot,bdn kecik tetek bsr. Byg kan ek,dia pakai baju kurung smpi terangkat belah dpn baju tu sbb dia jln mendada gila. Kalau tak,org tak nmpk pulak tetek dia kan? Haha,bodoh. Dah lah hari tu curi liquid paper I. Duh,liquid tu br berapa bux je. Bf dia kan kaya,suruh lah beli. Ni nk jgk mencuri,desperate!

2. Nabilah Syahirah,ni lg sorg. Sakit je hati I tgk dia. Kalau boleh semua org dia nk fuck,then bila dah kena fuck tau pulak nk menangis2 dlm toilet. Ey,tlg lah fhm. Bdk2 lelaki fuck dia with reasons ok? Sbb apa? Dia yg mula kan dulu,so nsb lah kan? Time ssh cr I,time sng ada nk nmpk btg hidung I? Jgn hrp lah,betina ni mmg tak sdr diri. I bnyk kot tlg dia,bkn nk mengungkit tp nk menyedarkan dia. Dia ingt dia hebat sgt ke kalau dah jd olahragawati? Duh,title je tu babes. Tak boleh bwk masuk kubur pn,haha. Hari tu mmg I dah tak tegur dia,sbb dia tiba2 je maki I. Pns kot,I tak buat apa2 tiba2 nk maki. Silap lah kan? Tny elok2 tak boleh? Ni tiba2 nk maki2,fuckthedog bodoh! Then br2 ni tiba2 nk tegur I,knp? Dah takda org nk support mkn time rht? Ey,dia ingt I nk banker ke? I pn buat2 jela lyn,tp act I and gang I dah plan baik punyee. Mmg kitaorg nk condamned betina ni,biar dia malu and sdr sikit. Dah lah ddk felda,then buat citer gebang pulak ada Myspace. Mmg tak slh nk ckp ada Myspace,tp tak pyh dkt semua org ok? I pn dah tak main Myspace ni,dah bosan kot. Dia br sibuk2 nk main,haha. NOOB!

3. Shamira Eldira Aida,betina pendek leher takda. Ergh,paling benci kot tgk betina ni. Tgk lah nama dia dah cukup sdp kot,pnjg pulak tu. Tp sibuk2 nk jgk guna nama Ell. Duh,copycat kot betina ni. Sakit hati je,dah lah I mmg benci org tiru2 I ni. Nama I tak top mana pn smpi nk guna nama I lah bagai. Ni siap suruh bdk2 class dia tls nama dkt class tee,ELL. WTH,mmg nk mati cpt kot betina ni. I tgk dia makin kecik ouw,ee! I kalau jmpa doa mmg kena sound je,lantak lah dia pengawas ke mawas ke. Kisah pulak aku? Dia jgn ingt dia ada jwtn dia boleh lah nk guna2 nama org lain,ey sdr diri sikit. Real name dia pn dah mcm keling,patut lah. Malu ek nk guna nama sndri? Kesiaaann =.=' Jgn ingt I diam je ok? Tgk lah apa yg I nk buat,and I akn buat dia sdr smpi dia guna nama dia balik.

xoxo,EJ

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.