April 12, 2010

Alone,

Hell hello peeps,good evening again (; Erk,knp I post blog hari ni bnyk kali? Suka hati lah,blog I. Hurm,act I tgh alone ni. I sorg2 je dkt rumah,before ni ada mama and Boy dkt ruma whila papa pg kerja. But today,mama teman Boy pg hospital. Esk Boy nk buat operation gigi dia,taktau lah apa akan jd after operation tu. So dr balik schl td,mmg rumah dah takde org. Mkn pn takde,maybe sbb mama nk cpt td. Er,takpe lah. I try to manage myself by my own.

Balik je schl,masuk bilik terus amik hp. As usual,txt DJ then lama je nk tggu dia rep. Cll pn tak angkt,I agk dia tido lg. Dah lama sikit br dia rep,dia pg top. Dia ckp dgn I bdn2 dia sakit,sbb smlm lah. Pdn muka,haha. I stay dlm bilik,ingt nk tidur kejap. Tak boleh pulak,selalu mmg time I tidur ouw. I pn bgn then bukak radio,volume 18. Haha,mcm nk pecah rumah. If I buka kuat2,takda lah I rasa alone sgt.

Perut dah lpr gila ni,taktau nk mkn apa. Nasi ada,tp mls nk goreng apa2 nk jd kan lauk so tahan jela lpr ni. Ddk pulak dpn lappy,buka Youtube. Dgr lagu Timbaland ft Katy Perry,If We Ever Meet Again. Duh,dah lah radio dlm bilik buka then I pg buka Youtube pula. Haha,I rase I dah pekak sikit ;D Ddk dpn lappy pn taktau dah nk buat apa,pg hall. Tgk tv,ergh semua channel I dah tekan. Satu citer pn tak best,DAYM!

Perut pula dah lpr sgt2,so nekad jela nk buat nasi goreng. And skrg ni I tgh mkn nasi goreng yg err err,ok kot ;D Ingt nk goreng macaroni,serious mls -__- Dah siap buat nasi goreng ni,I pn ddk dpn lappy then mkn. I tgh mkn ni,tiba2 rasa mcm ada something yg I dah mkn. I tgk lah,rupa nya kulit telur. Haha,cuai kot. Nsb tak tertelan,haha. Kalau mama tau sure kena gelak je,haish.

See yeah later,byebye
xoxo,EJ

2 comments:

  1. HUHU..
    eddy operation kn?
    adoi, mcm ne budak tu?
    HUHU, xbole contact diee :((
    kim slam die ell :)

    ReplyDelete
  2. ell ell,
    dew ms or fb tak?
    tlg bagi,
    bole contact,
    susa nk contact eddy skrg,
    dpat u pn oke laa,
    tau tau!
    thanks!
    give ur feed back at my blog,
    http://syazaaziz.blogspot.com

    ReplyDelete

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.