April 30, 2010

hangout ah ah ah,


out out out
byebyebye
:)

I want THEM,

I want to hear them singing WORLD BEHIND MY WALL live tomorrow
;(

xoxo,EJ

April 29, 2010

baaabyyyy,

D-D-Danny,

IYOU

xoxo,EJ

Bitch? Yes they are,

Hell hello peeps,

Today I nk post entry psl bitch2 dkt schl I. Perangai masing2 mcm anjing,GRR! Sakit hati je tgk perempuan2 ni. Kalau rupa lawa mcm Taylor Swift ke,takda nya I nk fuck. Ni dah lah bodoh,perangai mcm sial,rupa mcm oink oink and so on. Mls nk ckp,buat sakit hati je,dah lah noob then ada hati nk tnjk pandai lg. Euw,tlg lah. Dah noob tu buat cara noob ok? Tak pyh nk tnjk pndi. Act,rmi yg I fuck dkt schl I tu. So,I nk story lah ni. Lets begin our story,wuuhuu!

1. Nurtasha Amira,dia ni pengawas dkt schl and classmate I. Duh,perangai dia mmg gampang,kalau korg tgk dia mmg muka suci lah. Tp bila dah keluar tanduk dia,jwtn yg dia pgg pn dia boleh lupa. Byg kan teruk tak teruk,haish. Dia ni bajet yg dia tau everything ouw,taktau lah knp dia bajet je. Nk kata hebat takda lah hebat mana,lawa pn takda lah lawa mana. Perangai dia ni lebih kurang Bella je,yela dah jd bestie skrg ni. FUCKTHEDOG! Euw,menyampah tgk betina ni. Dah lah dah ada bf,then dkt schl boleh pulak dgn jantan lain. Haha,bodoh kan? Kalau kantoi lah dgn bf dia,mst mati pnya betina ni. Dah berpeluk2 semua dgn jntn dkt schl I tu then time balik asrama frm kg boleh citer dkt bdk2 ni yg dia dpt kiss lah bagai dr bf dia. Duh,murah nyaa =.=' Aspura semua dah tak suka dia,kitaorg lg lah. Prnh pulak suka dia,dpn dia I propa je. Tlg lah nk close dgn org yg takda life ni,euw euw. Fyi,betina ni jln tak boleh mendada lg kot. Phew,cara dia jln mmg best lah. Mnedada kot,bdn kecik tetek bsr. Byg kan ek,dia pakai baju kurung smpi terangkat belah dpn baju tu sbb dia jln mendada gila. Kalau tak,org tak nmpk pulak tetek dia kan? Haha,bodoh. Dah lah hari tu curi liquid paper I. Duh,liquid tu br berapa bux je. Bf dia kan kaya,suruh lah beli. Ni nk jgk mencuri,desperate!

2. Nabilah Syahirah,ni lg sorg. Sakit je hati I tgk dia. Kalau boleh semua org dia nk fuck,then bila dah kena fuck tau pulak nk menangis2 dlm toilet. Ey,tlg lah fhm. Bdk2 lelaki fuck dia with reasons ok? Sbb apa? Dia yg mula kan dulu,so nsb lah kan? Time ssh cr I,time sng ada nk nmpk btg hidung I? Jgn hrp lah,betina ni mmg tak sdr diri. I bnyk kot tlg dia,bkn nk mengungkit tp nk menyedarkan dia. Dia ingt dia hebat sgt ke kalau dah jd olahragawati? Duh,title je tu babes. Tak boleh bwk masuk kubur pn,haha. Hari tu mmg I dah tak tegur dia,sbb dia tiba2 je maki I. Pns kot,I tak buat apa2 tiba2 nk maki. Silap lah kan? Tny elok2 tak boleh? Ni tiba2 nk maki2,fuckthedog bodoh! Then br2 ni tiba2 nk tegur I,knp? Dah takda org nk support mkn time rht? Ey,dia ingt I nk banker ke? I pn buat2 jela lyn,tp act I and gang I dah plan baik punyee. Mmg kitaorg nk condamned betina ni,biar dia malu and sdr sikit. Dah lah ddk felda,then buat citer gebang pulak ada Myspace. Mmg tak slh nk ckp ada Myspace,tp tak pyh dkt semua org ok? I pn dah tak main Myspace ni,dah bosan kot. Dia br sibuk2 nk main,haha. NOOB!

3. Shamira Eldira Aida,betina pendek leher takda. Ergh,paling benci kot tgk betina ni. Tgk lah nama dia dah cukup sdp kot,pnjg pulak tu. Tp sibuk2 nk jgk guna nama Ell. Duh,copycat kot betina ni. Sakit hati je,dah lah I mmg benci org tiru2 I ni. Nama I tak top mana pn smpi nk guna nama I lah bagai. Ni siap suruh bdk2 class dia tls nama dkt class tee,ELL. WTH,mmg nk mati cpt kot betina ni. I tgk dia makin kecik ouw,ee! I kalau jmpa doa mmg kena sound je,lantak lah dia pengawas ke mawas ke. Kisah pulak aku? Dia jgn ingt dia ada jwtn dia boleh lah nk guna2 nama org lain,ey sdr diri sikit. Real name dia pn dah mcm keling,patut lah. Malu ek nk guna nama sndri? Kesiaaann =.=' Jgn ingt I diam je ok? Tgk lah apa yg I nk buat,and I akn buat dia sdr smpi dia guna nama dia balik.

xoxo,EJ

April 28, 2010

Desperate bitch,

Hell hello peeps,

Today i nk buat entry psl perempuan tak sdr diri. Haha,lwk kot tgk betina ni. Ok,lets started our story. Act,smlm I text2 dgn DJ then stop kejap sbb I ada bnd nk buat. I masuk bilik balik,tgk ada satu text ni sounds like this;

Even Im not a good person and not have the best relationship,
but give me a chance doe.
I dont want you to find me,bye.

I baca text ni bnyk kali kot,haha. Sbb pelik sgt,yela tiba2 je DJ nk send text mcm tu. Then I forward text tu dkt dia. Dia ckp slh send,nvm I pn tny lah dia tetx dgn siapa. Mula2 tak nk ckp,I paksa2 then dia ckp dgn Illa. Alaa,betina sohai yg coup dgn DJ for one day. Sng citer yg DJ curang for one day tu,and betina ni Huzie's niece. Back to the story,I mintak DJ num betina ni. Tp DJ tak nk bg sbb dia ckp tak nk keruh kan situation,and cara dia mcm nk backup je betina tu. Lantak lah,nk backup ke apa ke. I ada hak kot nk tau kan? I gf dia,betina tu siapa je? Exgf je,tu pn for one day.

I mintak2 tak dpt,then DJ mcm bengang dgn I. Dia ckp dia tau apa yg dia buat,ok lah I pn mcm mls nk paksa kan sbb dia sndri tau apa yg dia ckp. Dia yg nk settle sndri,I nk tlg tak nk. Dia just ckp dia nk off phone for 2-3days,nk ddk rumah tenangkan fkrn. Ok,I pn mcm err suka hati lah. Mls nk bergaduh lg,sbb dia kata dia tau apa yg dia buat. Dia pn ada ckp dia nk buat terbaik untk relationship I dgn dia. Ok,good lah if dia ckp mcm tu. So mlm smlm pn I tidur awl,dlm hati pns je fkr betina tu. I dah tau address betina tu,bila2 je I boleh jmpa dgn betina tu. Dah lah br form4,haish.

I balik schl td,I saja text num DJ yg 017. Mana tau dia on phone ke,then org lain yg reply text I.

EJ; Im home!
Illa; Looking for Danny? Hmm. Dia bg I hp dgn sim,dia tak guna number ni dah.
EJ; Oh ok,thanks
Illa; Ell right? Can I ask you a few question?
EJ;Yup,Im Ell. Yeah,sure you can.
Illa; Do you still with Danny?
EJ; Yup,still stick with him. Erk,can I know why?
Illa; Im about to ask you why are you still with him,why?
EJ;Duh,why you ask that kind of question to me? Of course you also know the answer right?
Illa; I ask you,answer me. Why?
EJ; I love him. And theres a few reasons that i guess its hard to explain.
Illa; I wont take that as an answer,explain your fucking reason!
EJ; Kau siapa nk tau everything?
Illa; Aku gf dia,why?
EJ; Setakat br couple 1day dah admit gf? Paloi
Illa; Kesian kau kena tipu hidup2,haha
EJ; Ingt aku kisah ke dia nk curang? Haha,kau lg bodoh. Aku dah lama tau dia curang,kau lg kesian lah bdk.
Illa; Kau lg lg lg lah bodoh,mamat tu dah tipu kau. Bodoh2 aku pn aku dpt jgk tgk dia,i can take of him. Dr kau? Kiss setakat dlm phone je,ss nk mampos
EJ; Kau ckp lah apa2 pn bdk. Aku dah tak kisah lngsg kau nk ckp apa,sbb bdk lps PMR mcm kau ni tau trash talk je. Kan? Awwhh. Kau boleh jaga DJ? Kau reti jaga diri sndri tak? Tetek dah ada? Dah period blm?

Then dia tak rep,Bubu dah cll betina ni. Tp tak angkt,then pakcik dia cll Bubu. Ckp itu ini semua,pakcik dia nk bwk geng lah bagai. Haha,Bubu gertak je terus ajk nk settle. Yg betina ni dah tak rep text I,tak angkt cll. Duh,takut ke chaa? Pakcik betina ni ckp,dia dah takda apa2 pn dgn DJ. Even fullname DJ pn dia taktau,haha. Lwk kot tgk betina ni,gelabah tetek je. After Bubu cll I,dia text I ckp I loser lah bagai. Tak termkn sikit pn trash talk dia,I text dia dah gelak2.
Illa; Haha,LOSER! Buat malu nama Johan je.
EJ; Oh really? Awhh,kau ni fhm tak mksd LOSER? Haha,ey PAKCIK KAU CKP KAU BKN GF DANNY. Asl cll tak nk angkt? Kecut? Bodoh
Illa; Dia nk bnd ni settle,ckp dkt ank buah kau tu jgn busy body. Jagalah puki sndiri. Dia ckp dia ex DJ,passing2 pulak kan? Lps ank buah makcik pulak.
EJ; Kau dah takut buat cara takut lah weyh,at least puki kitaorg tak murah mcm puki kau. Bf org pn kau nk. And kau jgn ckp org,kau pn amik bks MAKCIK kau. Haha. Angkat lah cll,kalau berani sgt. Kencing pn bersepah lg lah weyh.
Illa; Jnji puki aku ada virgin,puki kau ada? Haha. Kau nk cll sndri lah,why nk suruh org? Kau knl pulak makcik aku siapa.
EJ; Haha,ada ke? Kalau dah takda pn takpe,kau blm period lg kan? Setakat bdk form3 pn cll pn kau takut nk angkat,ni pulak aku? Dgn kau sndri taktau nama Danny,ni ada hati nk admit gf? Sohai,kau terdesak ke? Aku knl makcik kau,knp?
Illa; Weyh,nama bf aku Danial b Djohan. Apahal? Ic num pn aku tau lah. Siapa makcik aku?
EJ; Haha,br skrg nk tau? Kesian kau ni bdk. Makcik kau Huzie,DJ dah bgtau aku from a-z lah. Sbb dia break dgn kau pn aku tau,haha.
Illa; Celaka! Ok fine,semua nk DJ. Tp jgn hrp lah,dia dah fuck korang that's why tak nk lps kan dia. Bodoh lah korg,haha.
EJ; Haha,knp? Bengang? Aku tau semua citer psl kau and makcik kau,kesian kau kan dpt bks makcik sndri? DJ break dgn kau pn sbb tak nk bg Huzie fkr lain,haha. Fuck? Awhh,kau tau meaning fuck tak? Haha. Nmpk sgt kau nk desperate,puki dah tak tahan nk kena fuck ke? Kau nk dia,amik lah.

Then,terus snyp. Haha,duh tak fhm btl lah betina ni. DJ dah break kot dgn dia,still nk lg dkt DJ. Apahal? Desperate? Duh,rmi lg bpk aym dkt luar tu yg nk guna org mcm betina ni ;D Ckp dia nk berapi je,pdhl br lps PMR. Tetek pn belum tentu ada lg,haish. Lantak lah dia nk buat apa pn,sbb org2 mcm betina ni dah takda life. Sbb tu sibuk nk kacau life org,aduhduh kesiaannnn =.='

xoxo,EJ

April 27, 2010

4th month anniversary,


Hell hello peeps,

Ey ey,today is 27th of April 2010. Thats meant DJ and me had been together for 4months. Wuhhuu! Im happy,totally happy. Im still stick with him,hari tu mmg ada misunderstanding sikit. Yeah,DJ rasa dia tak dpt full attention sbb I busy sgt last week. Sorry sgt2,tak sengaja pn. Just busy pg extra classes and so on,sorry tau tau? Psl dia curang for 2nd time tu,takda pn. Dia just ckp2 je,GRR!

Lastnight I otp dgn dia,dia yg suruh cll. Rindu lah bagai,gedik kan? Haha,dia mmg mcm tu. Act I pn rindu dia lah,tipu lah if I tak rindu dia kan kan? Hee,dua2 membebel apa entah sampai dah sleepy gila babi. Tak boleh blah ouw,mata I dah tertutup separuh ouw ;D I thought nk buat homework English after otp,tp hbs je otp terus tidur. Sleepy lah chaa! Tp time otp mmg best lah kan,happy je. Best


HAPPY 4TH ANNIVERSARY
DJEJ
JE'TAIME


April 24, 2010

Him,

Kisses
Hugs
Laugh
Sad
Crying
Smile


YES,I MISS THOSE THING FROM HIM



but now



Im the one who try to give my
SMILE in my SAD and in my CRY

All I ever wanted,


Danial b Djohan

Holga Camera
Sony Ericsson Aino


Supra Pink Premium


Nikon D5000

xoxo,EJ

April 23, 2010

Cry,


Who put those daggers in your eyes?
Who rained all over your blue skies?
Who inflicted you with pain?
I cry for you once again

Who took those diamonds from your dreams?
Who messed up all your crazy schemes?
Who left you there for vultures' prey?
I cry for you once again

Where is the solace that you seek?
When no one else will hear your grief?
How could you lose all of your faith?
I cry for you once again

April 21, 2010

Go GREEN,

Hell hello peeps,

Act today I just nk post psl SAVE OUR PLANET,GO GREEN! Theres a few tips that I had learnt at today.

  • Plant a tree(s) and alleviate the “Greenhouse Effect”
  • Use eco-friendly cleaning supplies.
  • Go paperless! If every U.S. household switched to viewing bills online 16.5 million trees would be saved.
  • Use fluorescent light bulbs instead of incandescent.
  • Remove your name from catalog and junk mail lists.
Take some notes,pity our Earth!
xoxo,EJ

April 20, 2010

Crocs or Crocs,

Hell hello again,

I nk post entry psl community bodoh ni. I pn taktau lah dr mna dia dpt nama community dia. Erk, Crocs Community. Duh,dah mcm takda nama lain je nk letak kan? Haish,dah batak sgt ke dgn Crocs yg korg ada tu? Wei,setakat Crocs Uptown or Downtown yg tak seberapa sgt tu je yg korg ada I rasa baik korg tkr nama comm korg ni. Kelakar pn ada,even I tau pengikut korg ni agk rmi lah kan. Yelaa,skrg mat rempit pn pakai Crocs. Euw,GROSS! I bkn nk halang korg or whatever,tp kalau korg dah noob tu buat cara noob doe. Sakit hati je tgk,dgn perangai korg lg yg mcm sial. Ergh,sakit mata tgk!

Fyi,leader korg tu bodoh2 alang tau? Dah lah perangai mcm anjing,then tak puas hati nk fuck2 geng I knp? Dah bsr sgt ke? Euw,tlg lah fhm doe. Betina ni sama je umur dgn I,tp berangan nk control the whole world. Nk control the whole world guna apa? Guna Crocs Uptown korg tu? Haha,berangan lah wei! Dah lah suruh org pnggl dia BirahhCrocs. Duh,ingt sdp sgt ke nama dia tu? Mcm sohai lah,org kg je guna nama mcm tu. Dah lah perangai semua mcm kg,leader pulak mmg org kg. Mmg bertambah lah nmpk comm korg ni asl usul kg hulu mana entah.

Betina tu dah lah kutuk2 blkg,then ckp I and the geng yg kutuk2 dia. Duh,betina ni dah knp doe? Tak fhm btl,dia yg saja cr publisiti murahan. Tiba2 nk ckp I and the geng yg kutuk2 dia. Wei,I ni nk kutuk org pn memilih ok? Org mcm dia tak ingin pn nk kutuk,buat hbs air liur je. Sbb dia dah mmg terkutuk pn,so tak pyh lah nk kutuk lg kan? Nsb lah. Dah puas kutuk2 semua,tiba2 nk mintak maaf. Apa mslh dia sbnr nya pn I taktau,nk kata gila I tgk waras je. Nk kata lawa,lawa lg anjing jiran sblh rumah I. Entah lah,I jd blank tgk betina ni. Dia ingt sng2 lah I nk maaf kan dia,sorry lah chaa. I bkn org yg sng nk dianjing2 kan,so dgn hrpn lah dia nk dpt maaf dr I.

Lantak lah dia nk SPM ke PMR ke,smpi bila2 I tak kan maaf kan dia. Sbb I tau plan dia nk kutuk2 and kena kan ktorg tak hbs lg. Mcm dah takda krja je betina ni,study lg bgs lah derr. Bayang kan betina tu ckp I sundal lah bagai,duh skrg siapa yg sundal? Dia maki2 I,I buat bodoh je. Mls nk lyn and I rasa if dia dah penat pandai2 lah dia stop menyalak. And at the same time,I rasa mcm bingit pulak dgr dia maki. Dah lah noob,tiba2 nk kutuk2 org lah bagai. Euw,buat malu org JB jela =.=' Kalau I jd bdk2 community bodoh betina ni,serious I tak mengaku dia leader doe. Maluu kot,dah leader noob then berlagak pandai pulak tu. Haish,tak fhm btl lah perempuan2 zmn skrg ni.

Kalau dah kg tu tetap kg jgk,even dia pakai Crocs sekali pn perangai kg tu tetap I nmpk. So kalau dah org kg tu buat cara org kg,tak pyh nk berlagak jd org yg tau everything ok? Goodbye for now!
xoxo,EJ

English debate,

Hell hello peeps,

I got something to let you know,I dpt jd speaker dwn in English Debate for KAT (Kejohanan Antara Teknik) Johor 2010. Phew,agk terkejut lah. Tp teacher awl2 lg dah bgtau I yg I dpt jd speaker dwn. Takut kot,bkn sng. Even kena baca all the rules for that debate tp teacher ckp speaker dwn ni paling penting dlm debate after the debatator. Td pagi jgk teacher Noridah ada bg text for speaker dwn,dia ckp if tak hfl and lancar siap lah I. Duh,awl2 lg dah kena ugut kan? GRR!

Fyi,KAT Johor 2010 akn berlansung pd 7th of May until 9th of May 2010. So I kena stay dkt hostel for 2nights and 3days. Awhh,thats awful. I dont want to stay there,its haunted! Well,nk buat mcm mana kan? Menangis air mata drh sekali pn,I tetap kena stay dkt hostel even for 3days. At least I dpt lah jgk experience,sbb seumur hidup I tak prnh stay hostel. Haha,takut kena buli ;D Masa KAT Johor nnt,bkn I je yg stay hostel tu. Semua schl teknik and vokasional seluruh daerah Johor yg take part akn stay dkt hostel. So agk rmi lah,I think dlm 12 buah schl teknik and vokasional. And at the same time,bkn bdk2 yg ada amik bhgn dlm debate je. Tp sesiapa yg amik bhgn dlm softball,rugby,bola sepak and bola jaring for KAT Johor 2010 akn stay dkt hostel jgk. Duh,full house lerr!

I pn mcm dupdapdupdap je,tggl 2weeks je kot. Duh,nk kena hfl lg. Sempat ke? Erk,buat2 sempat jela. Risau kot,haish. Teacher ckp from debate KAT Johor ni,teacher akn pilih the best speaker dwn then dia akn hntr for KAT Kebangsaan. Whoa,its a gold chances! I wont let it go,serious. Best kot,bkn sng kan? Lg pn KAT Kebangsaan buat dkt schl I jgk. Kali ni,semua schl teknik and vokasional seluruh Malaysia akn bertandang pg schl I yg mcm err err -___- Lg pn sesiapa yg join KAT 2010 either Johor or Kebangsaan,akn dpt sijil. Yes,thats my target. I nk dpt sijil untk tahun ni sbb nnt masuk penilaian for akhir tahun and of course dpt merit kan? Haha,I loikkeee!

Wish me the best of luck,goodbye for now!
xoxo,EJ

April 18, 2010

Super Sunday,

Hell hello peeps,

Today Sunday kan? Awhh,bestnya duduk rumah dgn mama papa and Boy. Papa tak kerja hari ni,so dapatlah spend time dgn my parents. Jarang kot dpt mcm ni,hee. So pagi td I bgn takda lah lmbt sgt,mcm biasa je. Bgn je terus tgk hp,ada text DJ. Dia mintak maaf sbb tak cll smlm,dia overslept sbb mkn ubt. Nvm lah,lg pn dia tak berapa nk sihat. I text dgn dia,then mama mintak tlg dkt dapur. Like usual lah,tlg mama masak then prepare a few things for lunch.

Mama masak kari ikan,but I tak suka sgt. So i suruh lah mama goreng macaroni. Aww aww,fav i ouw! I dah prepare semua brg,mama boleh pulak pg tgk Melodi. Duh,I dah lpr ni. Lama jgk lah mama dkt hall. I ddk dpn lappy,download lagu. Tgh I concentrate dgr lagu,mama pn dah start goreng macaroni. Perut I dah bnyi mcm apa je ni ;D Yelaa,I tak lunch lg. I nk mkn macaroni goreng tuu!

Tak smpi setengah jam,macaroni dah siap. Phew,menggoda betul I tgk macaroni dlm kuali tu. Act I nk mandi dulu,tp mama suruh kemas rumah. Mama,papa and Boy pg rumah nenek dkt Prt Setongkat. So i ddk rumah sorg,I kms rumah then mop. Phew,pnt kot. Tak sempat lg nk mandi,dorg dah balik ;D Mama pn mcm nk mrh je,tp tgk rumah dah berkilat kan terus tak jd nk mrh.

Tadaa,ni lah macaroni goreng tuu!

April 17, 2010

Kenapa?

Hell hello peeps,

Today I nk buat enrty psl something yg I tak dpt nk buat2 lg drpd dulu. I pn taktau knp I tak dpt buat lg,hmm. Apa bnd yg I nk buat tu? Hurm,act I tak dpt lg nk bg apa2 dkt org yg I syg. Certain people ckp if nk tnjk kan rasa syg tak semestinya melalui pemberian brg2,tp bg I tak cukup if I hny ckp je yg I syg dkt org yg I syg tu. Nk tnjk bukti tu mmg boleh,tp bukti yg nyata pn mst kena ada kan? Smpi skrg I tak dpt lg nk bg apa2 dkt org yg I syg guna duit yg I collect for all this while. I mmg boros,tak boleh ada duit pd I. Maybe sbb tu jgk I tak dpt buat apa yg I nk kot.

Tp I teringin sgt nk bg present dkt org yg I syg,mst best kan? I selalu tgk kwn2 I buat mcm tu,awhh best je. Tp I,tak dpt buat jgk. I mcm sad jgk lah,thats why I skrg ni cuba jd org yg suka saving. At least,I boleh beli apa yg I nk and I boleh beli kan apa2 untk org yg I syg. Mmg susah nk change tp I try,even dpt beli baju pn dah ok lah kan? For all this while,duit yg ada dkt tgn I boleh hbs sekelip mata je. Hasil? Satu apa pn tak nmpk. I pn bkn ank org kaya yg parents bg rm100 every week or bg pgg unlimited credit card,itu pn I tak sdr2 lg smpi skrg ni. Selagi ada duit dkt tgn,semua I nk beli. Beli pn brg2 yg nonsense,haish.

From now on,I nk start saving. I dah form5 ouw,tak kan lah mama papa nk bg duit lg kan? Malu jgk if dah bsr2 parents still bg pocket money. If I dah ada pocket money sndri,at least I boleh tlg parents if ada apa2 yg I boleh tlg kan? Bkn selalu dpt tlg parents,time I susah parents I yg selalu tlg. So tak slh if time dorg susah I pulak yg tlg. Lg pn bkn org lain,drh daging kita jgk. I ingt lg masa I part time dkt pancake kiosk,sebulan jgk lah I kerja dkt situ. Tp dia bg gaji 2minggu sekali,dlm masa 2minggu tu I dpt 200bux. So sebulan I dpt 400bux mcm tu. Time tu mmg tgn tgh gatal nk pgg duit bnyk,serious every week I keluar. Huhahuha dgn Ayien,Matt,Auwud semua. Belanja dorg mkn blablabla. Bila duit dah hbs,rasa mcm menyesal sbb 400bux tu I tak nmpk apa2 pn yg I beli.

If I dah ada duit sndri,I boleh beli kan parents I apa yg dorg nk. Ni tak,asyk I je yg mintak dorg itu ini. Teruk kan? I tak prnh fkr pn dorg susah2 cr duit,yg I tau mintak je apa yg I nk. I pn boleh belikan sis2 and adk I apa yg dorg nk,for all this while dorg yg selalu iktkan kehendak I ni. I mintak ini,dorg belikan. Tp I tak prnh pn nk belikan dorg apa2,haish. Thirdly,I boleh belikan DJ apa2 yg dia nk. Dia pn sama jgk,selalu je belikan apa2 yg I nk. I dpt je,terus rasa happy. Haha,mcm heartless kan? I nk jgk tnjk kan dkt dia yg I ni syg dia bkn setakat dkt mulut je. I nk bg dia something yg dia boleh simpan smpi bila2,awhh best kan? Hari tu pn dia main2 mintak I hp,I mana lah ada duit nk belikan dia hp. Even dia main2 pn,I mcm sad jgk lah sbb tak dpt nk bg apa yg dia nk. Last2 dia dpt hp dr siapa entah. Kan best kalau I jd org yg bg dia hp tuu =.='

Doakan I dpt apa yg I nk buat ni ok? Goodbye for now!
xoxo,EJ

April 16, 2010

Happy Birthday Mama,


HAPPY BIRTHDAY MAMA
May God bless you
p/s; Sorry I didnt buy you anything yet for your birthday present.
I'll buy it in May ok?
Promise!
I LOVE YOU

We're fine together,


Hell hello peeps,

Dah dua hari kan I tak update blog? Erk,I mls nk update. Takda bnd nk story ;D Today I nk story apa pn I taktau,tp rasa mcm ada story yg best. Erm,kan hari tu I ada bergaduh dgn DJ psl betina tu. Yeah,mcm2 jd kan? Smpi dah nk break,tp slh DJ jgk sbb dia yg curang hari tu then betina tu pn satu sibuk sgt nk amik tau hal I dgn DJ. Kan betina tu ckp dia ada amik num I,takda pn dia text I. Takut lah tu,haha.

Now ni,I pn dah ok dgn DJ. Dia sndiri yg mintak maaf dgn I,yela maybe sbb dia rasa bersalah. So tak kan dia dah mintak maaf I tak nk maaf kan,I maaf kan dia. Ergh,tp geram lg dgn dia. Dia mcm heartless je suruh I itu ini,sakit hati pn ada. Mula2 dia yg ckp yg kitaorg tak boleh terus mcm ni,yela I lyn dia mcm nk tak nk je ;D Slowtalk and slowtalk,dia suruh I delete social networks. And I pn suruh dia delete all his social networks,and he's agree with my decision. So i yg delete kan dia pny Myspace,haha. Puas hati,hmph! Dia suruh I delete blog,tp I ckp I tak nk sbb blog ni lah tmpt I luah kan perasaan blablabla. So,he's fine with it (;

Dah delete semua,mlm tu I otp dgn dia. Act line tak berapa nk ok mlm tu. I pulak tggl kan hp dlm bilik,I pg iron baju schl. I masuk bilik,dia cll I. Tiba2 je dia tny I otp dgn siapa,duh serious I tak otp dgn siapa2 pn sbb td I tgh iron baju kan? Dia pn mcm takda mood je,haish. Padahal br ok td,ergh -___- Dia mrh2 I apa semua,I diam kan je. I mls nk lyn,karang lain yg jd. Tiba2 dia diam then I suruh dia mrh lg. Dia ckp tak nk,ee gedik! Time tu lah dia ckp,dia bkn mrh pn. Dia just geram je dgn I,duh geram smpi buat I mcm nk gila? Adoi,parah lah mamat ni. Mlm tu jgk I ragging dia,nsb lah kan?

Skrg ni,kitaorg dah ok. And I think I ends my writing here,goodbye for now (;
xoxo,EJ

April 14, 2010

She's a whore,

Hell hello peeps,

Im at home now,yeah last night I spent my night at the hospital with my lil bro. Dia dah buat operation smlm,i guess. And today diadah discharge from hospital. So I dont need to spend my night at the hospital tonight. I agk kepenatan sbb tidur pn tak cukup sgt,lg pn I just tidur ats kerusi while my head on his bed. Awhh,tengkuk I dah mula rasa sakit. I pn taktau knp,hmm. Balik je td I terus baring ats katil I,rindu ouw tak tidur ats katil sndri even for one night.

Last night,mcm2 berlaku. I pn tak fhm apa yg sbnrnya diaorg try nk lakukan,tp I sbr je. I tak kisah org nk buat I or sabotage I sekali pn,I tak kan give up. Thats my prinsip and if bnd ni dah crossed out the line,I akn buat bnd yg sama dkt diaorg. Bkn sekali but I'll double it. It is clear enough my words? Ok,lets see what had happened last night.

DJ text i,dia tak sihat sgt. Awhh,kesiann kan? Slh dia jgk,dah kena hjn tp tak mandi. So,serve him right! Then,dia text I balik dlm pukul10 mcm tu. Diackp bdn dia lemah lah bagai,I suruh dia cll mama and bwk pg clinic. Tp dia ckp mama tak bwk hp lah blablabla,tiba2 dia ckp driver dia dah ready. So I tny lah siapa yg dia ckp driver tu,dia ckp Huzie. WTF? Lantak lah,tp bnyk2 org knp minah ni yg dia suruh hntr mknn lah bagai? Ergh,tak fhm -___- Then dia ckp nk mandi br mkn,ok I pn stop lah text dia.

Kejap lg,minah tu text I guna num Danny.

DJ; Ni Huzie,kau mmg tak puas hati sgt dgn aku kan?
Kau nk sgt num aku kan?
Tak pyh,aku dah save num kau and once aku dah ada num kau,
kau dgn Danny bye2,
haha.

EJ; Haha,like I care?
Buatlah apa2 pn,I tak kisah.
You buat I,I buat you balik.
Silap org lah ok?
Jgn ingt you close dgn Danny,you boleh buat mcm2 lah ek?
Euw,sorry. You slh org.
Save lah num I,bg dkt kwn2 you.
I tak prnhkisah pn syg.
Just do whatever you want,it doesnt matter to me.

DJ; Haha,one more thing syg.
Kau maybe tak tau yg Danny dah kencing ats muka kau.
Kau patutnya tny mana dia dpt duit pg Caliban last week,
phone br dia ni siapa yg belikan and gmbr betina mana yg dia set as wallpaper.
Kau ingt parents dia nkbg dia duit ke?
Dah lah tak kerja,kuat smoke pulak tu.

EJ;Kau ingt aku heran?
Aku tak kisah pn kau nk ckp apa,jgn ingt Danny tak prnh ckp blkg psl kau.
Haha,sorry lah ek?
Buat jela apa2.

See,mslh kan? I pn taktau lah nk pcy ckp siapa,skrg ni I dkt tgh2. Lantak lah apa2 yg betina ni ckp,I letak tepi smpi kan I dpt sndri bukti yg DJ ni mcm apa yg dia ckp. And I pn tak kan trust DJ 100% lg,tak pyh tny berapa percent I trust dia. I bkn nk jatuhkan dia or what,tp dia sndri prnh curang dgn ank sedara betina ni. So no wonder lah betina ni mrh2,sbb DJ break dgn ank sedara dia then coup dgn I balik. And one more thing,betina ni prnh suruh DJ break dgn I. Sbb apa? Jealousy. Yela,betina ni kan used to be DJ's stupid exgf. Haha,whatever. Just do what you want bodoh,I tak hadap korg pn. Euw,GROSS!

After I text dgn betina tu,DJ text I. Dia ckp blablabla,mula2 nk blame I jgk. Duh,kalau I yg sentuh betina tu I mengaku lah slh. Ni tak,betina tu yg tiba2 text ckp mcm lan jiao. Slh I jgk ke? Ergh,tlg lah fhm. Temperature I mmg tak stable gila smlm,DJ kena brainwashed. Nsb lah kan? Dah tau betina tu nk off kan relationship kitaorg,ni lg boleh berkwn. Siap ajk dtg rumah,fuck off! Mcm dah takda kwn lain je,and dia siap ckp dkt I siapa nk jaga dia time2 mcm ni. I kn jauh,duh br skrg nk keluarkan statement mcm tu ke? I rasa dah lama jgk I coup dgn dia,br skrg dia sdr yg I ni jauh?

Ok fine,dia mengaku psl curang tu. I mls nk fkr lg,serabut doe. I syg dia,I pn ada ckp dgn dia knp I boleh setia tp dia tak boleh? Betul lah apa yg I ckp,bkn kitaorg je yg coup long distance mcm ni. Rmi lg,diaorg still happy je. I nmpk prbhn dlm diri dia time dah 1-2 bln. Masuk bln ke-3,dia dah balik perangai lama dia. Duh,tak fhm betul lah. Dia ckp dia tgh try lg. Dia tgh try tp still nk buat bnd2 yg dia buat dulu,how come? Come on lah,kalau nk buat something tu buatlah berterusan. Jgn buat bnd halfway je,tak jd apa pn.

To that whore
Ey,kau nk buat apa kau buat lah
Aku tak kan halang kau pny plan
And skrg ni aku dah anggp kau mastermind dlm segala hal yg berlaku between aku and DJ
Kau jgn terkejut lah if something akn berlaku dkt kau
Aku bkn nk ugut tp ni kenyataan
Just accept wht im goin to do to you
Kau jgn ingt kau dah cukup bsr nk buat aku yg bwh kau ni mcm ni
Kau dah bsr doe,i meant dah tua
So fkr lah matang sikit
I guess umur mcm kau ni dah boleh kawen
Tak pyh nk sibuk hal org lain
Get it?



April 13, 2010

Thanks Ryzal,

Hell hello peeps,

I got this from one of my friends,Ryzal GVN (;

sometimes, the things that we really want for in our life are not the thing that suit's us. No matter how hard you try, but one day you'll know that in this world, nothing last forever.

Thanks-a-lott for this words and for the advice. I really appreciate it

xoxo,EJ

Noob,

Hell hello peeps,

Just for a short update,I nk ckp psl B_ _ _ _ . Siapa pandai teka lah nama ni,haha. Ok,knp dgn minah ni? Erk,fyi minah ni berlagak mcm lah dia yg pgg dunia ni. Umur pn sama dgn I,dah reti citer gebang. Ey,tlg lah fhm. If setakat wakil schl dlm sukan tp prestasi akademik mcm paloi,better ddk rumah jela weyh. Sakit hati je tgk minah ni,even dia ni one of my gang tp dpn dia kitaorg propaganda je. Sbb dia lah rmi bdk2 ni sakit hati dgn perangai dia,tak reti kenang budi. Time susah menangis2 cr kitaorg,if sng muka kitaorg ni prnh pulak terbayang dlm otak dia tu. Fuckoff doe,GRR!

Dah lah ddk felda,tp tak nak mengaku. Dulu I tny ddk mana,ckp ddk bndr JB. Ey,Kota Tinggi tu bndr JB ke? Adoi,I yg bkn org JB ni pn tau lah tgk map. Nmpk sgt dia ni bdk br nk up,kitaorg pn bdk br nk up tp takda lah nk menunjuk sgt yg diri tu br nk up. I tahan je dgn dia ni,mulut dah lah mcm pantat aym. Suka2 je nk maki org,if org maki dia tau pulak nk melenting. Dah kena fuck dgn Aspura,tau pulak menangis2. Ey,org tak kan fuck if mulut dia mcm tu. Semua org dia nk maki,hebat sgt ke? Tlg lah fhm. I nk nk maki balik,fkr dia tu kwn I tp dia prnh pulak fkr I ni kwn dia. Euw,gross! Bayangkan lah,dia prnh maki cikgu ok? Kalau maki blkg2 tu I pn prnh buat,ni tak. Dpn2 kot,nk ckp mak bpk dia tak ajr rasa nya dah cukup dah mak bpk dia ajr. Haish,tak fhm lah tgk minah ni.

Bdk form4 dah masuk schl I,makin menjadi2 perangai dia. Semua junior dia nk,dah lah dah ada bf dkt felda tu. Then bdk form4 semua nk kaut. Duh,murah kan? Tak tau lah apa mslh minah ni. Bila org ckp psl curang2 ni dgn dia,tak nk mengaku pulak yg dia dah ada bf dkt felda. Ftd lah weyh,pijak semut tak mati. Minah mcm ni rogol rmi2 je br dia sdr,haha. Bila rmi bdk2 lelaki dah tak suka dia tau pulak nk malu. Ingt taktau malu ouw,apa lah nk jd kan? If dia bljr pandai then nk buat hal,I tak kisah. Ni tak,dah lah bodoh. Sombong pulak tu,tak prnh nk dgr apa yg org ckp. Dia ingt dia je yg btl,if org tegur prnh pulak dia nk dgr kan. I rasa mcm nk hntr je dia balik felda lah,ada dkt schl ni buat sakit mata and hati je dgn perangai yg mcm siaal.

Byebye.
xoxo,EJ

Hospital,

Hell hello peeps,

Hell-yeah,today akhirnya hjn jgk. Phew,kalau tak panas sgt2. Tp mcm sekejap je hjn ni,hjn lah lama2. 2-3hari tak stop pun takpa,haha. Today,balik rumah mmg alone lg. Mama pagi2 td dah pg hospital sbb Boy buat operation today,so balik td rumah takda org. Balik je,terus baring. Penat ouw,rasa mcm nk pitam sbb pns sgt. Buka radio mcm smlm,nsb lah rumah ni kuat if tak I dah mati dlm runtuhan rumah ni. Tgh text2 dgn DJ,tiba2 mcm cll. Mama bagitau Boy dah buat operation and sk boleh keluar,tp mlm ni I kena teman Boy. Duh,thats mean I kena tidur wad. Haish,actually I tak suka nk tidur dkt hospital even just nk teman org. Tp nk buat mcm mana,adk I kot. So agree lah dgn mama nk teman Boy mlm ni.

Mama ckp pakai elok2,I mcm nk pakai baju kurung je mlm ni. Tp takut pns pulak,ergh. Mls nk fkir,I continue balik texting. Text and text,I tertido. Bgn je tgk dah pukul5,duh mcm2 kerja i belum buat lg. Nk sidai baju and kemas rumah,satu apa pn I tak buat lg. I bgn,terus pg mandi. Dah siap mandi,terus basuh kain. Smbil tu I prepare brg2 I nk buat ns grg mcm smlm,tp hopefully today takda kulit telur lah kan ;D At last siap pn ns grg I,tp kain dlm washing machine belum siap basuh lg. So i pn ddk dpn lappy and update blog,yela mlm ni dah tak boleh nk update kan? Boleh if nk bwk lappy,celah mana pulak nk cr WiFi? Haha.

Enough for this title,see yeah in the next update. Dadaaa
xoxo,EJ

April 12, 2010

Alone,

Hell hello peeps,good evening again (; Erk,knp I post blog hari ni bnyk kali? Suka hati lah,blog I. Hurm,act I tgh alone ni. I sorg2 je dkt rumah,before ni ada mama and Boy dkt ruma whila papa pg kerja. But today,mama teman Boy pg hospital. Esk Boy nk buat operation gigi dia,taktau lah apa akan jd after operation tu. So dr balik schl td,mmg rumah dah takde org. Mkn pn takde,maybe sbb mama nk cpt td. Er,takpe lah. I try to manage myself by my own.

Balik je schl,masuk bilik terus amik hp. As usual,txt DJ then lama je nk tggu dia rep. Cll pn tak angkt,I agk dia tido lg. Dah lama sikit br dia rep,dia pg top. Dia ckp dgn I bdn2 dia sakit,sbb smlm lah. Pdn muka,haha. I stay dlm bilik,ingt nk tidur kejap. Tak boleh pulak,selalu mmg time I tidur ouw. I pn bgn then bukak radio,volume 18. Haha,mcm nk pecah rumah. If I buka kuat2,takda lah I rasa alone sgt.

Perut dah lpr gila ni,taktau nk mkn apa. Nasi ada,tp mls nk goreng apa2 nk jd kan lauk so tahan jela lpr ni. Ddk pulak dpn lappy,buka Youtube. Dgr lagu Timbaland ft Katy Perry,If We Ever Meet Again. Duh,dah lah radio dlm bilik buka then I pg buka Youtube pula. Haha,I rase I dah pekak sikit ;D Ddk dpn lappy pn taktau dah nk buat apa,pg hall. Tgk tv,ergh semua channel I dah tekan. Satu citer pn tak best,DAYM!

Perut pula dah lpr sgt2,so nekad jela nk buat nasi goreng. And skrg ni I tgh mkn nasi goreng yg err err,ok kot ;D Ingt nk goreng macaroni,serious mls -__- Dah siap buat nasi goreng ni,I pn ddk dpn lappy then mkn. I tgh mkn ni,tiba2 rasa mcm ada something yg I dah mkn. I tgk lah,rupa nya kulit telur. Haha,cuai kot. Nsb tak tertelan,haha. Kalau mama tau sure kena gelak je,haish.

See yeah later,byebye
xoxo,EJ

1437 DJ,

You´re better then the best
I´m lucky just to linger in your life
Cooler then the flip side of my pillow that´s right
Completely unaware
Nothing can compare to where you send me
Lets me know that it´s ok yeah it´s ok
And the moments where my good times start to fade

You make me smile like the sun
Fall out of bed sing like a bird
Dizzy in my head spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile

Even when you´re gone
Somehow you come along
Just like a flower poking through the sidewalk crack and just like that
You steal away the rain and just like that

You make me smile like the sun
Fall out of bed sing like bird
Dizzy in my head spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile

Don´t know how I lived without you
Cuz everytime that I get around you
I see the best of me inside your eyes
You make me smile
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild

You make me smile like the sun
Fall out of bed sing like bird
Dizzy in my head spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile
Ohh you make me smile
Ohh you make me smile

Im crying when I heard this song
And I think this song suites me and him
I'll always love you no matter what going to happen ;(

Tagged,

Tagged from Ad,

Siapakah diri anda di rumah?
Anak perempuan terakhir Suriya Kenchana

Siapakah diri anda disamping rakan?
Gossip queen and panda yg kuat ketawa

5 benda yg anda idamkan tp belum tercapai
>Nikon D5000
> Polaroid
> Well-known hairdresser
> My own husband and childrens ;D
> Suzuki Swift,grey-coloured

Siapakah nama pasangan anda?
Danny Johan

Ceritakan 5 perkara yg anda suka tntg pasangan anda
> Adored his smells,awhh
> Tak hipokrit
> He's my laughing gas
> Caring ad of course loving lah kan kan?
> Hugs and kisses

Bila tarikh anda couple?
27th of December 2009

Apakah kenangan pahit ketika anda bersama pasangan?
Bergaduh pasal bnd yg tak masuk akal -__-

Lagu tema cinta anda?
Thinking Of You by Caprice ft Annatasha

Apakah perubahan yg anda ingin lihat dari pasangan anda?
Love me with all of his heart

Tagged to;

*Danny
*Wawa
*Nana
*Chichi


Confession,

Hell hello world,good evening (; Lets make it short,smlm I otp dgn DJ.

Ell; Baby syg bun tak?

DJ; Ok listen here,baby dah try buang bun dr hidup baby. Gmbr bun dlm lappy semua dah delete,satu apa pn takda yg tggl. Bun hntr mms,baby tak prnh save gmbr2 tu semua. Then baby pg cr gf lain,sbb baby rase bun ni takde apa2. Nothing. And baby rase bdk perempuan tu jauh lebih baik dari bun. Ramai org benci bun,ckp bun itu ini. Time baby keluar dgn bun,org ckp bun mcm sarung nangka. Tp baby buat bodoh je,baby tak kisah org nk ckp apa. Baby taktau mcm mana nk lupa kan bun,baby dah try tp tak boleh.

Hmm,sedih sgt. Act I tak kisah if dia nk ckp apa,hak dia. Lg pn dia dah cukup jujur dgn I,bagus lah kan? Dia sgt2 jujur,tak pernah hipokrit. I tak kisah pn,dia nk ckp apa I bg je dia ckp. I pn taktau knp ktorg asyik bergaduh je,I rasa dia dah start bosan. Tp I tak kn give up dlm hal ni,I tak kan blah dr hidup dia. I akn buat dia rase happy mcm kitaorg first2 dulu,wish me luck babes!

Check out my latest update,byebye
xoxo,Ell Johan

April 11, 2010

Happy Bored Day,

Hell hello people,sorry lah today I update blog lmbt sikit. Mls nk mengadap lappy ni,haha. Erk,ok lets start. Today was a bored day,serious doe =.=' For the whole day,I terperap dlm ruma je. Tak pg mana2 pn,sakit jiwa ouw. Tp bgs jgk lah,dpt tlg mama msk hari ni. Baik kan kan? Haha. I pn taktau lah,if schl membosankan. If stay ruma pn bosan jgk,haish. Nk txt pn taktau nk txt dgn siapa,mcm tak penting je ;D

Pagi td I bgn pukul11 mcm tu,tu pn mama yg kejut ouw. If tak mmg tak bgn smpi ptg,haha. Bgn je txt2 kejap,then tlg mama dkt dapur. After dah prepare brg2 yg mama nk msk,I relax dpn lappy. On9 Myspace and dgr lagu dkt Youtube. Phew,dah dpt rase kebosanan yg melanda. Mama dah siap msk,terus lunch dgn Boy. Dah knyg tak rasa sleepy pulak ouw,selalu I akn rasa sleepy after mkn but not today. Haish,pelik2 je.

After dah mkn,mama mintak tlg kms ruma. I tak hbs2 ckp kejap,haha. Dah jd habit ouw =.=' Dr dpn lappy,i pg hall pulak tgk tv dgn mama. Apa yg mama suruh buat,satu apa pn tak terbuat lg. I tgk tv smpi pukul5 ouw,tu pn mcm tak sdr dah pukul5. I terus amik towel and masuk toilet,shower time! Dah siap mandi,ingt nk mop ruma. Last2 mama ckp suruh mop ruma esk je. I pn mcm nk melompat ouw,haha.

After mama dah ckp mcm tu,i terus ddk tgk tv lg. Citer best kot,Syahadat Cinta. Tgk and tgk,dgn khusyuk nya I tgk citer tu. Padahal I dah prnh tgk citer tu before this,haha. Tak hbs pn I tgk,then mama suruh tgk berita. Pukul9,citer Maut. Serious,I mmg nk sgt tgk citer ni. Dr hari tu I tggu,tp terlepas nk tgk. And td,dpt pn tgk smpi hbs. 5stars doe,bnyk pengajaran yg I dpt ;D Papa pn lyn sekali tgk citer ni,haha. Today I bnyk menghabis kan masa I dgn family ouw,Danny pn takda for the whole day sbb pg gig. Rindu sgt2,wuuhuu! Takpe,mlm ni dia dah jnji nk otp (;

Ok,Im goin to end it here. See yeah in the next update.
xoxo,Ell Johan

April 9, 2010

im back,

Hell-hello peeps,mid day people! Awhh,dah lama kan i tak update blog? Haha,mesti korg rindu i kan kan? Act i dah lama tak update blog sbb ada mslh sikit,err private things (; Ok ok,now i dah mula active my blog back. Wait for my latest update ok? Btw,i've change my url blog. This is my new url blog,

foreverfairytales.blogspot.com

Fyi,i've deleted my Facebook. So i guess you'll no need to ask about my Facebook ok? See yeah in the next update,goodbye (;

xoxo,Ell Johan
mood; comeback!