March 2, 2010

tiredness ,

hell hello peeps , good evening (; act i dont have anything nk share but err i bored doe . HAHA dr tak buat ape2 , baik i update blog . err , nk cite pasal ape ek ? erm jap jap , fkr dulu . ok ok , dah dpt . i nk cite psl td dkt schl ouw , i sleepy gile td dkt schl . taktau lah knp , padahal i tido takde lah lmbt sgt ouw smlm . after otp , terus tido . i bgn pukul 0545 , siap mandi sume . tgk jam , awl lg . baru nk pukul 0600 , i pn dgn pakai uniform schl melompat balik naik ats katil . terlelap kejap , i sdr dah pukul 0615 . pakai tudung laaabuhhh i tu , kuar bilik pg bfast . DUH , seriously i mmg haus gile td . mama buat milo , i amik ice then letak milo tu dlm ice . parampannn , dah jd milo ice . HAHA , mama ckp ' pagi2 dah minum ice ' . dah haus , i sebat jela kan ?

i kuar ruma , pakai kasut terus masuk kete . smpi schl , i tggu Eyka . Eyka smpi , then tggu Fara pulak . DUH , mmg tiap2 hari mcm tu . dah smpi semue , i masuk schl then pg dkt dtrn . nk beratur lah kan , mule2 biase lah kene nyanyi lagu Negaraku and Asmaul Husna . mmg rutin harian ktorg mcm tu ouw , HAIH pelik2 -______- dah lepas nyanyi ingt kan dpt masuk class , mate i dah stim je kan sbb ngantok . WTF , ktorg kene bebel dgn Joe lah bagai . pagi2 bute dah nk membebel , sakit hati je . asyik2 ckp bnd yg same , dah pekak dah telinge ktorg ouw . then Haryatie nk jmp bdk2 yg dpt tuisyen free dkt schl tu , i pn dpt tp dpt Math je . harap maaf , i tak pg pn . bosan kot , dah lah cikgu situ entah ajr ape2 . better ddk ruma study sndiri , ehem ehem study ke ? HAHA

dah masuk class , first period subject Math so Norsiah lah masuk . Math dah bljr smpi chapter Transformation 111 , mmg lah chapter ni ktorg dah bljr mase form3 tp dah naik form5 ni sure ade yg lupe2 kan ? hari tu pulak time Norsiah baru masuk chapter ni , i tak dtg . i mcm ketinggalan lah kan , i ape lg tny die soalan bertubi2 lah . nsb lah kan , dah lah ajr i tak fhm . jenis i pulak , i nk cikgu yg ajr i tu concentrate dkt i sorg . HAHA , mama ckp ' baik suruh cikgu kau dtg ruma je ' . kalau bole i dah lame suruh , tp bkn Norsiah lah . time Math i smngt gile , tup tup esk nk kene submit Math Exercise . DUH , dah lah ade lthn yg i belum buat . so td i terpkse pnjm buku Liul , HEHE .

second period , subject Sejarah . mule2 lg Haslin dah bg lthn , terime jela kan HAHA . then buat modul , i tak buat pn . i buat hw Agama yg i terlupe nk buat smlm , smpi hbs wktu Sejarah i buat Agama ouw . kalau Haslin tau , tak teruk pulak die bhn2 i kan ? PHEW , nsb lah . yg pelik nye , semua buku lthn every subject nk kene submit esk . mati lah i ouw , ERGH >.< . third period pulak dgn teacher Norliah , English lah kan . so its my fav , i kene concentrate . yg buat i pns , hari ni ktorg bljr reading comprehension so teacher ade bg essay about teenager . dlm essay tu pulak pg ckp psl teenager yg blonde hair lah , guys yg pakai perfume mhl2 lah , youngster yg loitering dkt mall and cafe lah . DUH , dah lah bdk2 class i ni sume nye kabot . ckp psl rmbt blonde , dorg bhn i . even sindir2 , i terase doe . i diam je , mls nk paling muke , karang dorg ckp ape pulak kan . then ckp psl Bintang Walk , i lg kene . dorg ckp tmpt i lepak lah blablabla . ERGH , pns doe -____- i tak toleh mane2 pn , just tgk je essay tu . sakit hati =.='

after subject English , rehat . i , Miera and Liul tak kuar pg rehat pn . masing2 membute dlm class , HAHA . best kott , even 15mins je rase mcm 1hour . after rehat , ktorg ade bengkel Solekan . hari ni i kene competensi , about urutan and pupur . i nk buat Bella , die dah balik pulak . then nk buat Liul , die tak nk . i dah mcm stress ouw , sakit hati pn ade . last2 i pujuk2 Miera , nsb die nk . time i buat tu die tido je ouw , sbb tu die tak bnyk ckp . kalau tak , mcm2 die complain . HAHA , Miera Miera -____- dah siap semua keje i , ingt kan nk tido . tak bole pulak . tgk bdk2 ni sdp je ouw tido , baru nk tido cikgu dah suruh bgn kms bengkel . seriously , i pnt sgt2 . balik rumah , i bkk semua baju then amik hp txt Danny . txt kejap , then i tertido . smpi pukul 1800 ouw , HAHA .

xoxo , Ell Johan
mood ; PHEW , penaaaatt !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.