March 9, 2010

thursday ,

hell O , HEE . nk story lg lah , act i nk bgtau yg i tak pg schl this Thursday . WEE HUU , best kot . dpt tido lama2 dkt ruma , then bole bgn lmbt . HAHA , mls ouw nk mencapap kan muke dkt schl Khamis ni . yela , kan result kuar . so mst lah ex-student dtg nk amik result , HAHA . awl2 lg i dah ckp dgn bdk2 ni yg i tak nk dtg , MALAAASSSSS -_____- then dorg mcm senyum2 je , kimak je . dlm otk dorg msti fikir lain , HAISH =.='

the truth is , i tak nk dtg sbb tak nk jmp mamat tuuuuu -___- siape ? DUH , Abd Aziz b Maslan lah . jantan durjana doe , GRR ! biar lah , kisah lama . i mls nk tgk muke die , meluat . so dr i buat dose kutuk2 die Khamis ni , better i ddk ruma tgk tv lg bgs kan? dr i pg schl then bdk2 ni anjing2 i dgn die , kan lg sakit hati . lg pn i tak ingin nk tgk muke die dah , die kn dah lama mati (; and i guess die nk pulang kan brg2 i doe , i nk botol Nike i balik . seriously , i syg gile babi dgn botol air tuuu ! doa kan lah die pulang kan brg2 i balik tau , AMIN (;

yg si Eyra excited gile , HAHA . lawak doe minah ni , entah ape2 je . br coup dgn mamat tuu less than 3days then break off dah kecoh satu schl yg die dah coup dgn mamat tuu . ALAHAI , kabot lah kau ni bdk ! then smlm i tgh ddk dlm class , berbual dgn Bella . Bella tny psl Khamis ni , i terus lah ckp i tak dtg . kejap lg , minah ni bole ckp ' alaa , knp tak nk dtg ? dtg lah dtg lah ' . EUW , ape mslh minah ni wei ? ADOI , dah i ckp tak nk dtg means tak nk dtg lah . suka suki je nk pkse i , HAHAH . lg pn kalau i dtg , die nk buat ape ? nk berpeluk cium dgn mamat tuu dpn i ? buat lahh , like i care (;

Ezwa pn sama , sibuk suruh i dtg . ADOI , mati ke kalau i tak dtg ? bdk2 ni tak bole amik result ek if i tak dtg ? WTF . Ezwa siap suruh i dtg lah bagai semua , i tny knp perlu i dtg . di ckp ' kau tak nk tgk result Ajis ke ? ' . EE , sgt bodo lah bdk2 ni . i ckp balik ' kalau kau ckp result Danny , aku nk tgk . org lain , harap maaf lah ek . takde masa lah ' . ERGH , sakit hati pulak dgn bdk2 ni lah . tak hbs2 nk sebut name mamat tuu dpn i , ape mslh nye ? cite i dah hbs doe , skrg dah takde lg tuu semua .

THIS IS MY NEW BOOK
THERES NO OLD CHAPTER IN THIS NEW BOOK
GET IT ?
GOOD (;

xoxo , Ell Johan
mood ; ERGH !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.